Sport

Scandal monstru după Real Madrid – PSG 3-1! Nasser Al-Khelaifi, ameninţări fără precedent: “Te voi omorî”. Filmul evenimentelor incredibile de după meci. Update

A ieşit scandal după Real Madrid - PSG 3-1. Nasser Al-Khelaifi, preşedintele parizienilor, l-a ameninţat cu moartea pe unul dintre angajaţii echipei spaniole.
10.03.2022 | 14:41
Scandal monstru dupa Real Madrid  PSG 31 Nasser AlKhelaifi amenintari fara precedent Te voi omori Filmul evenimentelor incredibile de dupa meci Update
Nasser Al-Khelaifi s-a înfuriat după Real Madrid - PSG 3-1
ADVERTISEMENT
10-03-2022
12:42

Cum au decurs incidentele violente de la vestiare

Presa franceză a confirmat incidentele care i-au avut în prim plan pe Nasser Al-Khelaifi și Leonardo la finalul meciului Real Madrid – PSG 3-1, dar precizează că spaniolii ar refuza să trimită la UEFA filmarea care îi incriminează pe cei doi.

”Acest meci a fost de o importanță extremă pentru Nasser Al-Khelaifi atât prin prisma prestigiului adversarului, cât și pentru trădarea pe care simte că a suferit-o în cazul proiectul Superligii. Având în vedere scenariul partidei, a fost năucit la momentul fluierului final.

În acest moment, președintele lui PSG și Leonardo părăsesc furioși tribuna oficială. Se reped pe coridoare pentru a merge direct la vestiarul arbitrilor, foarte supărați, și strigând la aceștia. Arbitrii le cer să plece și să închidă ușa.

Leonardo ar fi bătut în ușă și ar fi împins în ea pentru a o ține deschisă. În acel moment, membrii securității au intervenit pentru a-i îndepărta pe liderii parizieni. Dar supărarea lui Nasser Al-Khelaifi a fost atât de mare încât a rupt steagul unui asistent.

În același timp, un angajat al clubului Real Madrid filma cu telefonul mobil. Nasser Al-Khelaifi a observat acest lucru. I-a cerut persoanei care îl filma să se oprească. Și-ar fi repetat cererea de mai multe ori: ‘Nu mai filmați! nu mai filmati!’.

Confruntat cu refuzul acelei persoane, Nasser Al-Khelaifi i-ar fi dat peste mână pentru a scăpa telefonul. Apoi ar fi proferat amenințări verbale. Anturajul lui Nasser Al-Khelaifi neagă orice agresiune fizică. Oamenii prezenți în jurul președintelui la acel moment au cerut ca videoclipul să fie șters. Lucrurile s-au calmat apoi într-un birou de lângă vestiarul arbitrilor.

Chiar dacă ar trebui să transmită acest videoclip la UEFA, clubul madrilen nu ar dori să facă acest lucru, conștient de importanța lui Nasser în cadrul UEFA și după prânzul din ziua meciului cu Florentino Perez care ‘a decurs cordial’, așa cum au spus cei din preajma șefului parizian”, a scris RMC Sport.

10-03-2022
08:16

Arbitrul a consemnat în raport atacurile celor de la PSG

Olandez Danny Makkelie a scris în raport faptul că Nasser Al-Khelaifi și Leonardo au încercat să intre în vestiarul arbitrilor la finalul meciului Real Madrid – PSG și au avut un comportament violent.

”După meci, președintele și directorul sportiv al PSG, Leonardo, au manifestat un comportament agresiv și au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Au blocat ușa, iar președintele a lovit steagul unuia dintre asistenți până l-a rupt”, ar fi scris arbitrul olandez în raport, conform RMC Sport.

Pe lângă acest raport întocmit de central, UEFA ar fi cerut clubului Real Madrid filmarea în care Nasser Al-Khelaifi îl amenință cu moartea pe un angajat al grupării spaniole.

09-03-2022
23:09

Nasser Al-Khelaifi a făcut scandal după Real Madrid - PSG 3-1

Presa din Spania a anunţat că Nasser Al-Khelaifi a făcut scandal la finalul meciului Real Madrid – PSG 3-1. Preşedintele clubului francez a coborât în zona vestiarelor şi a vrut să le ceară socoteală arbitrilor, după cele două goluri anulate. 

Un angajat al clubului Real Madrid a filmat scena, moment în care Nasser Al-Khelaifi l-a ameninţat. “Te voi omorî”, a strigat preşedintele parizienilor, conform Marca. Bodyguarzii qatarezului au încercat să-l calmeze, în timp ce Leonardo i-a cerut angajatului să şteargă filmarea. 

Poliţiştii au intervenit, la rândul lor, pentru a aplana scandalul. “A coborât şi se auzeau lovituri. Era foarte nervos. Arbitrii au cerut protecţie oamenilor care erau de faţă”, a precizat un jurnalist de la “El Desmarque”.

09-03-2022
19:02

Petarde la sosirea autocarului Realului la stadion

Marele meci al serii în Liga Campionilor, Real – PSG, începe în mai puțin de o oră, dar atmosfera în jurul stadionului este superbă.

Sute de fanii s-au adunat în fața arenei Santiago Bernabeu pentru a-și saluta favoriții la sosirea la stadion. Iar atmosfera în momentul în care autocarul Realului a ajuns a fost superbă.

Scandările și încurajările au fost „condimentate” cu câteva petarde aruncate de câțiva fani ai madrilenilor, dar fără să se înregistreze incidente.

09-03-2022
17:06

Un francez va câștiga 10.000 de euro dacă Presnel Kimpembe înscrie de 3 ori

Returul optimilor de finală dintre Real Madrid și PSG începe la ora 22:00 a României, iar fanii celor două echipe au intrat de mult timp în atmosfera meciului.

Unul dintre suporterii echipei franceze a mizat 20 de euro la o casă de pariuri. El a pariat că fundașul Presnel Kimpembe va marca de 3 ori. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, respectivul suporter va câștiga 10.000 de euro.

Fundașul central francez, care pe 13 august va împlini 27 de ani, este la PSG din 2014, fiind promovat de la echipa a doua a clubului. În acest interval de timp, el a jucat 211 meciuri pentru echipa pariziană și a marcat 3 goluri: unul în sezonul 2018/2019 și 2 în cel actual.

09-03-2022
16:40

Kylian Mbappe va fi urmărit din tribunele „Santiago Bernabeu” de părinții lui

La meciul de pe Santiago Bernabeu vor asista 62.000 de persoane, iar două dintre acestea vor fi părinții lui Kylian Mbappe, care au ajuns la Madrid alături de întreaga delegație franceză, marți la prânz. Părinții atacantului francez au vizitat orașul, după care au urmărit din tribune antrenamentul oficial al lui PSG.

Kylian Mbappe este dat ca sigur la Real Madrid in vară, când îi expiră contractul cu PSG, dar clubul francez face tot ce e posibil ca înțelegerea să fie prelungită.

Din delegația echipei din capitala Franței face parte, la cererea lui, și fundașul spaniol Sergio Ramos. Acesta nu va juca, deoarece încă nu ș-a recuperat după o mai veche accidentare.

Ramos a fost și el prezent la antrenamentul oficial al lui PSG. Într-o primă fază și-a urmărit colegii la lucru, dar după ce au dispărut camerele de filmat el a pășit pe gazonul unde a jucat timp de 16 sezoane, scrie marca.com.

09-03-2022
14:52

Președinții lui Real Madrid și PSG au avut parte de un prânz într-un context tensionat

Dineul oficial organizat de Real Madrid înaintea meciului cu PSG a fost programat cu 7 ore înaintea returului din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Spre deosebire de evenimentul care a avut loc cu ocazia meciului tur, de această dată lucrurile s-au petrecut conform programului.

Întâlnirea dintre oficialii celor două cluburi a avut loc la restaurantul Zalacain din capitala Spaniei, la ora 14.00 locală (15:00 în România).

Primul care a sosit a fost președintele Realului, Florentino Perez. El a ajuns la ora 13:42 și a avut timp suficient pentru a-i saluta pe toți cei de față.

În schimb, omologul lui de la PSG, Nasser Al-Khelaifi s-a prezentat la restaurant la ora locală 14:04. Președintele clubului francez a fost însoțit de mai multe gărzi de copr, care i-au permis să evite camere de luat vederi.

Cotidianul as.com notează că tensiunea din aer era mare, în special din cauza situației lui Kylian Mbappe, dorit insistent de Real Madrid.

La meciul tur, dineul oficial trebuia să aibă loc în seara de dinaintea confruntării, dar PSG a sxhimbat ora și locul evenimentului fără să ofere un motiv clar.

Până la urmă, întâlnirea oficială s-a consumat în ziua partidei, dar Perez a întârziat 20 de minute din cauza traficului intens, conform versiunii oficiale.

09-03-2022
12:27

PSG, amendată din cauza fanilor

Meciul tur dintre PSG şi Real Madrid a oferit spectacol în tribunele stadionul “Parc des Princes”, însă clubul are acum de plătit o amendă. Ultraşii parizienilor au folosit torţe înainte de startul meciului, dar şi pe durata partidei. UEFA a anunţat că PSG va fi amendată cu 16.000 de euro pentru show-ul pirotehnic. 

Pentru returul de pe “Bernabeu”, Real Madrid a vândut toate biletele, astfel că 60.000 de spectatori vor fi prezenţi pe stadion. Printre aceştia se vor număra şi 1.800 de suporteri ai francezilor.

09-03-2022
09:12

Câţi bani ia echipa care se califică în sferturile de finală

Pe lângă calificarea în sferturile de finală, dubla dintre Real Madrid şi PSG are şi o miză financiară importantă. Astfel, echipa care va merge în următoarea fază a Ligii Campionilor va încasa 10.600.000 de euro.

Până în prezent, Real Madrid a încasat, de la UEFA, 76.697.077 de euro, astfel că ocupă locul 2 în topul banilor. De cealaltă parte, PSG a primit 65.705.846 de euro şi este pe poziţia a 7-a.

Premiile pe care UEFA le pune la bătaie în fazele eliminatorii

  • calificarea în sferturile de finală – 10.600.000 euro
  • calificarea în semifinale – 12.500.000 euro
  • finalista – 15.500.000 euro
  • câştigătoarea trofeului – 20.000.000 euro
09-03-2022
07:28

Ce a spus Neymar înainte de Real Madrid - PSG

Neymar a revenit pe teren în turul optimilor, când i-a pasat decisiv lui Kylian Mbappe la golul victoriei. Brazilianul este în formă şi a oferit câteva declaraţii la conferinţa de presă premergătoare meciului retur.

“Am amintiri plăcute de pe ‘Bernabeu’. Aici am marcat goluri, am dat pase decisive şi am făcut câteva meciuri frumoase. Este un stadion cu o istorie incredibilă. Este o plăcere să joci aici. Nu doar pentru mine este o partidă specială, ci şi pentru Messi. La fel şi pentru Ramos.

Suntem motivaţi când jucăm contra Realului. Va fi multă presiune, dar suntem obişnuiţi. Îmi doresc să scriu istorie şi să duc echipa cât mai departe.

Avem motive în plus să ajungem în finală (n.r. finala a fost mutată de la Sankt Petersburg la Paris, după începerea războiului între Rusia şi Ucraina). Mâine (n.r. miercuri) trebuie să facem un pas important spre finală.

Am fost la un pas să joc la Real Madrid, când aveam 13 ani. Viaţa m-a dus la Barcelona, echipa inimii mele. Acum sunt foarte fericit să fiu la PSG”, a declarat Neymar.

Real Madrid – PSG este marele meci al fazei optimilor de finală ale Ligii Campionilor, iar toţi ochii vor fi aţintiţi pe stadionul “Santiago Bernabeu”, locul unde se va disputa manşa retur a duelului.

Cine transmite la TV meciul Real Madrid – PSG

Meciul Real Madrid – PSG poate fi văzut oriunde în România, aşa cum se întâmplă cu toate partidele din Liga Campionilor. Şocul optimilor de finală va fi transmis la TV de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport+.

ADVERTISEMENT

În tur, PSG s-a impus la limită, după ce Kylian Mbappe a marcat golul victoriei în minutul 90+4, după o pasă venită de la Neymar. Anterior, în minutul 62, Lionel Messi a ratat o lovitură de la 11 metri.

Real Madrid – PSG este sold-out. Câte bilete s-au vândut

După doi ani, “Santiago Bernabeu” va fi din nou plin. Restricţiile din cauza pandemiei de coronavirus au dispărut, astfel că 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi pe stadionul Realului. Sunt locuri inutilizabile pe arenă, din cauza modernizărilor, dar spaniolii aşteaptă la o nouă atmosferă de poveste.

ADVERTISEMENT

Ultimele 6.000 de bilete s-au vândut ca pâinea caldă, în patru ore, astfel că meciul e sold-out. Dacă şi restul locurilor ar fi fost disponibile, cu siguranţă madrilenii ar mai fi vândut lejer biletele. Preţul unui tichet la Real Madrid – PSG a variat între 100 şi 410 de euro.

Echipele probabile la Real Madrid – PSG

Casemiro, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, şi Ferland Mendy vor absenta la Real Madrid. De cealaltă parte, Ander Herrera, Sergio Ramos şi Layvin Kurzawa vor lipsi. Kylian Mbappe s-a accidentat la antrenamentul de luni, însă Mauricio Pochettino a anunţat că atacantul de 23 de ani se simte bine.

ADVERTISEMENT

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Marcelo – Camavinga, Valverde, Modric – Asensio, Benzema, Vinicius

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes – Pereira, Gueye, Verratti – Messi, Mbappe, Neymar

ADVERTISEMENT

Meciul Real Madrid – PSG va fi arbitrat de Danny Makkelie, unul dintre cei mai experimentaţi “fluieraşi” din Europa. Olandezul a fost delegat la EURO 2020, unde a ieşit în evidenţă după ce a acordat cu uşurinţă un penalty în Anglia – Danemarca 2-1.

ADVERTISEMENT