News

Informații terifiante în cazul băiatului de 8 ani ucis de propriul tată. Criminalul și-a plimbat două zile fiul mort, pe bancheta din spate

29.07.2020 | 13:02
Informatii terifiante in cazul baiatului de 8 ani ucis de propriul tata Criminalul sia plimbat doua zile fiul mort pe bancheta din spate
ADVERTISEMENT

Crima din județul Cluj, acolo unde un băiat de 8 ani a fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii tatălui său, scoate la iveală detalii tot mai cutremurătoare.

Din ultima informații, în urma necropsiei, medicii legiști au constat faptul că Takacs Gyorgy era mort de mai bine de 48 de ore.

ADVERTISEMENT

Astfel, băiețelul ar fi fost ucis încă de sâmbătă. De atunci, corpul său neînsuflețit a stat pe bancheta din spate a mașinii tatălui, unde a fost găsit marți dimineață.

Dezvăluire terifiantă legată de crima de la Cluj. Băiețelul de 8 ani ar fi fost plimbat două zile, mort, pe bancheta din spate

Odată cu trecerea orelor apar informații tot mai șocante în cazul băiețelului de 8 ani înjunghiat de propriul tată şi găsit mort în mașina părintelui său, ieri, pe un câmp din Cluj.

ADVERTISEMENT

Astfel, după rezultatele necropsiei, medicii legiști au descoperit că Takacs Gyorgy era decedat de mai bine de 48 de ore în momentul în care a fost găsit de forțele de ordine în mașina părintelui său.

Tatăl copilului, principalul suspect al crimei, în vârstă de 46 de ani și-a lăsat copilul și a fugit de la locul faptei. Ulterior, oamenii legii l-au găsit în zona localităţii Filea de Jos, judeţul Cluj. Bărbatul avea venele tăiate, însă polițiștii l-au salvat la timp, scrie Observator News.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a fost întrebat de ce și-a omorât fiul, acesta a spus că nu știe ce l-a apucat.

Băiatul de 8 ani, găsit mort în cursul zilei de marți

Takacs Gyorgy, un băiat de opt ani care a plecat în vacanță în Ungaria cu tatăl lui, a fost dat dispărut de mama lui, după ce nu a mai dat de el timp de trei zile. Femeia s-a alarmat în momentul în care a primit de la fostul ei soț un mesaj în care îi spunea că nu își va mai vedea fiul niciodată.

ADVERTISEMENT

Din păcate, marți, copilul care a fost dat dispărut de acasă pe data de 25 iulie şi era căutat de Poliţie, a fost găsit mort într-un sat din zona oraşului Turda.

ADVERTISEMENT