News

Infotrafic Autostrada Soarelui. Grav accident rutier pe A2, circulaţia este îngreunată. Anunţ despre răniţi

31.08.2019 | 10:49
Infotrafic Autostrada Soarelui Grav accident rutier pe A2 circulatia este ingreunata Anunt despre raniti

Serviciul Infotrafic al Poliției Rutiere Române informează că se circulă îngreunat pe Autostrada Soarelui, în urma unui grav accident rutier în care au fost implicate patru mașini. Carambolul s-a produs pe A2, în zona localității Nicolae Bălcescu din județul Călărași.

Centrul Infotrafic, avertisment privind circulația pe Autostrada Soarelui

Polițiștii de la Rutieră îi avertizează pe șoferi să conducă prudent căci drumul este blocat pe o porțiune de oamenii legii care efectuează cercetări la fața locului în urma accidentului produs. Accidentul a avut loc la kilometrul 57, iar în acesta au fost implicate patru autovehicule, cel mai probabil din cauza vitezei.

Polițiștii rutieri se află pe autostradă pentru a da indicații șoferilor care traversează șoseaua, în aceste momente. În urma coliziunii dintre cele patru mașini o persoană a fost rănită. La fața locului au ajuns echipaje speciale ale Poliției, precum și ambulanțe SMURD. Traficul va reveni la normal în cel mai scurt timp posibil.

infotrafic autostrada soarelui
Centrul Infotrafic îi avertizează pe șoferi să conducă prudent pe Autostrada Soarelui. Sursa foto: captură Antena 3

Autobuz căzut în Dâmbovița în Capitală, în această dimineață

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa să conducă prudent, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să nu efectueze manevre riscante în trafic şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, întrucât la kilometrul 57, în zona localităţii Nicolae Bălcescu (judeţul Călăraşi), circulaţia se desfăşoară îngreunat, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Potrivit primelor date, o persoană a fost rănită”, transmite Poliția Română.

Și în Capitală a avut loc în această dimineață un accident cel puțin straniu. Un autobuz STB a intrat în coliziune cu un autovehicul pe podul din zona Eroilor. Mijlocul de transport în comun a căzut în râul Dâmbovița, iar o persoană a suferit răni ușoare. Din fericire, șoferul autobuzului a reușit să iasă la timp pe geam și s-a salvat. O altă bătrână care se afla în mașină a scăpat și ea cu bine din accident.

 

Tags: