INFOTRAFIC: Trafic foarte intens pe Valea Prahovei. Vezi recomandările poliţiştilor

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
14/08/2016, 14:00
INFOTRAFIC: Trafic foarte intens pe Valea Prahovei. Vezi recomandările poliţiştilor

Traficul rutier este foarte intens, duminică, pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri.  Duminică, în jurul orei 11:30, traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Către Bucureşti, se circulă în coloană din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers de la Sinaia până la Buşteni. La Comarnic sunt coloane de autovehicule pe sensul de mers către Braşov şi este posibil să se formeze şi către Bucureşti. De asemenea, există coloană de maşini şi pe DN73A Râşnov – Predeal, la intersecţia cu DN1 şi pe DN73 Bran – Moeciu.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei. Pe DN1A, cu toate că circulaţia s-a intensificat, nu au apărut probleme semnificative de trafic până în acest moment. Poliţiştii le reamintesc automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum, în orele următoare, pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Sursa: RomâniaTV.net

 

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×