News

Infractor la 9 ani. Un copil din județul Buzău a furat bunuri de peste 7.000 de lei din casa unui bărbat

Un copil de 9 ani din județul Buzău a furat din casa unui bărbat. A luat bani, alimente și bijuterii.
03.06.2021 | 23:50
Infractor la 9 ani Un copil din judetul Buzau a furat bunuri de peste 7000 de lei din casa unui barbat
ADVERTISEMENT

Cel mai tânăr spărgător de case din Județul Buzău este un copil de 9 ani. Acesta a intrat în casa unui bărbat de 53 de ani și a fugit cu un rucsac în spate în care se aflau bunuri de peste 7.000 de lei.

Băiatul a dat dovadă de multă răbdare, a așteptând momentul potrivit în care să se furișeze în casă. Proprietarii locuinței plecaseră de acasă și lăsaseră ușa deschisă, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Copilul în vârstă de 9 ani locuiește în orașul Pătârlagele din județul Buzău. Micul infractor n-a avut însă o soartă fericită.

Un copil de 9 din județul Buzău a furat bani, alimente și bijuterii

După jaf, persoana care fusese păgubită, un bărbat de 53 de ani, a început să se agite și să facă semne în direcția copilului care alerga cu un rucsac în spate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au pornit pe urma băiatului și au reușit în cele din urmă să-l prindă. Aceștia au stabilit ulterior că minorul furase din locuință mai mulţi bani, alimente, bijuterii şi alte obiecte.

Valoarea totală a pagubei ar fi fost de peste 7.000 de lei.

Poliţiştii au recuperat bunurile și bani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, transmite Adevărul.

ADVERTISEMENT

Sumă mare de bani, ascunsă în 2 locații

Recent, un bărbat a furat 170.000 de euro din casa unei femei și i-a îngropat în curtea casei și într-o anexă.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect, un bărbat de 30 de ani. Polițiștii timișoreni au găsit banii, dar n-au putut da de infractor, acesta părăsind țara. Infracțiunea inițială a fost semnalată de o femeie de 38 de ani care a sesizat poliția cu privire la faptul că un bărbat i-a furat din casă o sumă uriașă de bani.

ADVERTISEMENT