News

Infractor român, găsit într-o cameră secretă. Este acuzat că a comis o crimă în Spania în urmă cu trei ani

Un român acuzat că a comis o crimă în Spania a fost găsit într-o cameră secretă. Era căutat de 3 ani.
17.07.2021 | 17:03
Infractor roman gasit intro camera secreta Este acuzat ca a comis o crima in Spania in urma cu trei ani
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 17 iulie, un bărbat de 33 ani din municipiul Galaţi a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost depistat în locuinţa părinţilor într-o încăpere ascunsă după un perete fals, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Infractorul era urmărit internaţional pentru comiterea unei tâlhării comise în urmă cu 3 ani, în Spania, conform Ziare.com.

ADVERTISEMENT

Un criminal român se ascundea în locuinţa părinţilor într-o încăpere secretă. A ucis o persoană în Spania

În august 2018, împreună cu alte două persoane, bărbatul ar fi comis un jaf care s-a soldat cu moartea unei persoane. Incidentul s-a petrecut într-un magazin de bijuterii din Sevilla.

După ce a fost căutat mai bine de trei ani, bărbatul a fost găsit a fost găsit de polițiști la domiciliul părinților, de pe strada Brateș.

ADVERTISEMENT

Acesta era ascuns într-o încăpere special amenajată, în care se pătrundea printr-o firidă, disimulată cu ajutorul unui perete fals, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Infractorul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

ADVERTISEMENT

Bărbtul de 33 de ani a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Un român a fost arestat în Spania

Recent, un român din Spania a comis o crimă șocantă. Într-un acces de furie, românul l-a ucis pe unul dintre prietenii săi, un spaniol.

ADVERTISEMENT

Criminalul a sunat singur la poliție pentru a anunța fapta odioasă. Avocații românului încercă să demonstreze că acesta suferă de probleme psihice și nu a avut discernământ.”Nu ştia ce face, a avut un atac de panică pentru că a fost atacat şi s-a apărat cu ce a găsit”, au spus avocaţii săi.

“Îmi pare foarte rău, am făcut ceva oribil, mi-am ucis prietenul. M-am pierdut când m-a lovit şi m-am apărat şi eu cu ce am avut. Îmi pare rău că l-am omorât”, ar fi spus romanul, conform Evz.ro.

“Nu are nicio scuză, a ucis un om. Nu a fost destul că l-a lovit şi l-a lăsat inconştient, l-a şi decapitat. E crimă cu premeditare”, e varianta acuzării care cere 25 de ani de închisoare pentru criminalul român.

ADVERTISEMENT