Fotbal international

Înfrângere dramatică pentru Răzvan Lucescu în Cupa Greciei: PAOK a luat gol în minutul 90+1!

06.02.2019 | 21:16
Infrangere dramatica pentru Razvan Lucescu in Cupa Greciei PAOK a luat gol in minutul 901

Pe o ploaie torențială, PAOK a fost învinsă cu 1-2 în sferturile de finală ale Cupei Greciei de Panionios, scor 1-2. Din fericire pentru echipa lui Răzvan Lucescu, această fază se joacă în dublă manșă, astfel că liderul din Grecia poate întoarce rezultatul la returul de acasă.

Înfrângere dramatică pentru PAOK în Cupa Greciei

PAOK a deschis scorul în minutul 52 prin Swiderski, jucătorul polonez transferat în această iarnă pentru a-l înlocui pe Prijovic. Totuși, Panionios a avut forța de a reveni și a întors scorul în ultimele 15 minute, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+1.

De notat faptul că Alin Toșca a fost integralist în tabăra oaspeților. PAOK nu mai pierduse împotriva lui Panionios de nouă meciuri consecutive, timp în care obținuse opt victorii și o remiză.

PAOK e lider autoritar în campionat

Cu 17 victorii și două remize, PAOK e lider autoritar în Grecia, având un avans de șase puncte față de rivala Olympiakos. Avansul ar fi putut fi chiar de opt puncte, dacă PAOK n-ar fi pornit sezonul cu o depunctare de două puncte.

Interesant este că în acest weekend avem chiar PAOK – Olympiakos. Practic, e meciul care poate decide campioana atât timp cât PAOK îl va câștiga. Cu un asemenea scenariu, echipa lui Răzvan Lucescu ar avea un avans de nouă puncte cu opt etape înainte de finalul sezonului.

PAOK a fost foarte aproape de a obțint titlul chiar în precedentul sezon, însă a fost sabotată chiar din interior. Suporterii la meciul cu Olympiakos și patronul la meciul cu AEK au făcut ca PAOK să piardă puncte prețioase la comisii, chiar dacă pe teren a fost de departe cea mai puternică echipă din Grecia.