Fotbal intern

Înfrângere pentru Florin Talpan! CSA Steaua şi-a numit noul comandant. Cine este noul şef al Clubului Sportiv al Armatei

29.01.2020 | 16:41
Infrangere pentru Florin Talpan CSA Steaua sia numit noul comandant Cine este noul sef al Clubului Sportiv al Armatei
ADVERTISEMENT

Clubul Sportiv al Armatei şi-a numit noul comandant. Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost anunţat într-o ceremonie desfăşurată la sediul clubului. Pentru juristul CSA, Florin Talpan, este o înfrângere, în condiţiile în care spera să fie desemnat şef al Armatei. 

Înfrângere pentru Florin Talpan! CSA Steaua şi-a numit noul comandant: colonelul Mădălin-Sorin Hîncu

Iniţial trebuia să se desfăşoare un concurs pentru postul de comandant al Armatei, iar Florin Talpan s-a aflat printre candidaţi. Însă, juristul CSA a fost surprins de numărul mare de concurenţi înscrişi şi a luat la “puricat” dosarele lor.

ADVERTISEMENT

A găsit în fiecare dintre ele nereguli care nu corespundeau cu ocuparea funcţiei de comandant al CSA Steaua şi a trimis notificări peste notificări la Ministerul Apărării, aşa cum FANATIK a scris pe data de 9 ianuarie. 

Însă, cei de la Minister au decis atunci ca postul de comandant să nu mai fie ocupat prin concurs, ci printr-o numire, ceea ce a reprezentat o lovitură pentru juristul CSA Steaua pentru că Florin Talpan avea şanse mici să fie ales.

ADVERTISEMENT

Talpan l-a atacat pe fostul comandant al CSA Steaua: “Mocanu a aterizat comandant la Steaua, după cum el însuși recunoștea”

Bixi-Pompiliu Popescu a fost înlăturat din funcţie toamna trecută, iar interimar a fost numit Cristian Cîrlan, cel care a decedat la începutul acestui an după o lungă suferinţă. Acum, Mădălin-Sorin Hîncu este noul comandand şef al Clubului Sportiv al Armatei.

Florin Talpan şi-a dorit această funcţie şi vara trecută l-a atacat pe fostul comandant CSA care i-ar fi spus că nu poate ocupa această funcţie: ”Nu înțeleg în baza căror criterii a stabilit domnul Mocanu că nu pot ocupa funcția de comandant al clubului. În baza căror criterii de performanță?

ADVERTISEMENT

Stabilite de cine? Cu cine? În baza căror studii? Cărui grad? La studii îl depășesc detașat, fără nicio problemă, la cursuri cu atât mai mult, iar la grade suntem pe poziții egale, de colonei.

La relații și pile, într-adevăr, eu stau cam prost, toată cariera mea e bazată pe multă muncă și sacrificii, nu ca a lui. Mocanu a aterizat comandant la Steaua, după cum el însuși recunoștea, într-un moment de reală destăinuire, pe baza de criterii politice, grație unei persoane sus puse și nu pe baza de criterii de performanță.

ADVERTISEMENT

Ce studii aveți, domnule colonel Mocanu, domnule colonel Mocanu, care vă îndreptățesc să fiți comandant și pe mine nu?”, a spus Florin Talpan vara trecută.

 

ADVERTISEMENT