Fotbal international

Înfrângere pentru Laurențiu Reghecampf împotriva celei mai în formă echipe din Emirate

12.02.2019 | 22:13
Infrangere pentru Laurentiu Reghecampf impotriva celei mai in forma echipe din Emirate

Al Wasl, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a pierdut cu 1-2 partida jucată pe teren propriu cu Bani Yas, în campionatul din Emirate Arabe Unite. Reghecampf debutase cu o victorie pe banca noii sale echipe

Înfrângere pentru Laurențiu Reghecampf

Meciul a fost la discreția oaspeților, care au înscris repede două goluri în prima repriză, iar Al Wasl nu a putut marcat decât o dată, pe final de joc, din penalty. Grație acestui succes, Bani Yas a ajuns la patru victorii consecutive în Emirate, fiind cea mai în formă echipă din campionat.

Reghecampf o calificase de curând pe Al Wasl și în semifinalele Cupei Prințului, după o victorie cu 2-0 cu Al Fuijarah.

Reghecampf s-a despărțit de Al Wahda

După 15 etape, Al Wasl ocupă locul 11 în campionat, cu 14 puncte. Are patru puncte avans față de primul loc retrogradabil, însă această distanță se poate reduce în funcție de rezultatele din această rundă.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit la finalul anului 2018 de Al Wahda, echipă din aceeași ligă, din cauza unor disensiuni cu șefii clubului Reghecampf și-a dorit transferuri în iarnă, însă șeicii nu i-au făcut pe plac, iar antrenorul a decis să plece.

Laurențiu Reghecampf (43 ani) a avut primul sezon reușit ca antrenor în 2011/12, pe banca ilfovenilor de la Concordia Chiajna. Gigi Becali a văzut ce a reușit și l-a adus la FCSB în 2012, Reghecampf având doi ani de excepție pe banca roș-albaștrilor, cu numeroase trofee cucerite, dar și cu prezență în primăvara europeană.

A plecat apoi la Al Hilal, unul dintre cele mai puternice cluburi din zona arabă, unde a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei. După o scurtă experiență la Litex, în Bulgaria, s-a întors la FCSB în 2015, unde nu a mai avut însă același succes.

În 2017 a ajuns la Al Wahda, club alături de care a câștigat două trofee, iar începând cu acest an este antrenor la Al Wasl.