News

Înfrângere pentru Rareș Bogdan. Violeta Alexandru, noul președinte al PNL București

25.06.2019 | 14:20
Infrangere pentru Rares Bogdan Violeta Alexandru noul presedinte al PNL Bucuresti

Rareș Bogdan a pierdut lupta pentru șefia PNL București în fața consilierei lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru. Ședința în care aceasta a fost aleasă președinte a organizației politice din Capitală a fost una cu scântei, spun surse politice pentru televiziunile și site-urile de știri. Bogdan ar fi fost ”lucrat” de președintele partidului, spun cârcotașii.

Violeta Alexandru l-a înfrânt pe Rareș Bogdan

Orban a susținut că Violeta Alexandru este capabilă să aducă schimbarea la față a filialei locale, asta după ce Cristian Bușoi a părăsit funcția. Calendarul schimbărilor continuă la PNL. Potrivit președintelui liberalilor, săptămâna viitoare urmează să fie aleși președinții de sectoare plus ocupanții celorlalte funcții din cadrul partidului.

Fostul ministru al Transporturilor și actualul lider al partidului spune că Violeta Alexandru este recomandată de CV-ului. Femeia care va conduce filiala de pe Dâmbovița a fost directorul executiv al asociației Pro Democrația și fondatoarea Institutului pentru Politici Publice. Dânsa a lucrat cu fostul președinte al țării, Emil Constantinescu și a fost, de asemenea, ministru pentru dialogul social.

Rareș Bogdan este locomotiva PNL în urma rezultatelor bune obținute la europarlamentare. Sursa foto: Radio Iași

Ludovic Orban: „Începe o nouă etapă în PNL”

Rareș Bogdan, marele înfrânt de astăzi, a declarat că se bucură că Violeta Alexandru va ocupa această funcție deoarece este o femeie muncitoare și a observat îndeaproape implicarea ei în coagularea partidului. Europarlamentarul nu este deranjat, cel puțin aparent, de alegerea făcută astăzi.

„Începe o nouă etapă astăzi în PNL; cred că este important să insist asupra încrederii pe care colegii o au în mine dacă se simţea că lucrurile merg bine pe toate planurile probabil că nu reieşea nevoia unei schimbări la Bucureşti, faptul că există această schimbare şi faptul că mi se acordă această încredere o voi investi în a face de aşa manieră că oamenii îşi dau seama că PNL este o forţă de opoziţie autentică”, a declarat Ludovic Orban după anunțarea noului președinte al PNL București.