Cele mai citite

Înfrîngere DRAMATICĂ pentru HCM Baia Mare

HCM Baia Mare a pierdut dramatic al treilea meci din grupele Ligii Campionilor. Româncele au fost bătute de Larvik, cu 24-23. Finalul a fost unul incredibil. Băimărencele au avut ultimul atac, dar...
31.10.2014 | 20:51
Înfrîngere DRAMATICĂ pentru HCM Baia Mare
ADVERTISEMENT

HCM Baia Mare a pierdut dramatic al treilea meci din grupele Ligii Campionilor. Româncele au fost bătute de Larvik, cu 24-23. Finalul a fost unul incredibil. Băimărencele au avut ultimul atac, dar au scăpat mingea în afara terenului. A fost a doua înfrîngere în grupe pentru elevele lui Costică Buceschi.

Campioanele României au condus la pauză cu 13-12. În prima repriză, HCM a avut în trei rînduri avantaj de trei goluri. După prima parte, cîştigătoarea Ligii Campionilor de acum patru ediţii a revenit şi a profitat de cele şapte lovituri de la şapte metri ratate de românce.

După acest meci, HCM rămîne pe locul trei în grupă, cu două puncte. Nechita şi compania au cîştigat prima întîlnire, în deplasare, la Lublin, cu 28-23. A doua partidă a fost de coşmar. Băimărencele au pierdut la zece goluri partida de la Metz.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri