Life

”Îngerul morţii”, cea mai periculoasă provocare de pe TikTok. Doi tineri au murit după ce au făcut acest gest nebunesc

O nouă provocare periculoasă a apărut pe Tik-Tok, ”Îngerul morții”, și care face victime în rândul adolescenților. Doi tineri și-au pierut viața în urma unui gest nebunesc.
20.06.2022 | 18:03
Ingerul mortii cea mai periculoasa provocare de pe TikTok Doi tineri au murit dupa ce au facut acest gest nebunesc
Cum au murit cei doi tineri din cauza ”Îngerului morții” de pe Tik-Tok. Sursa foto: Twitter, Hepta, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Continuă provocările periculoase de pe Tik-Tok, în plasa cărora cad foarte mulți tineri. ”Îngerul morții” este cel mai nou ”joc” apărut pe rețeaua de socializare, iar doi adolescenți din Indonezia și-au pierdut viața după ce au făcut un gest inconștient.

”Îngerul morții” de pe Tik-Tok i-a îndemnat pe cei doi tineri să se arunce în fața unui camion

Mai exact, cei doi băieți s-au aruncat în fața unui camion, așa cum presupune ”Îngerul morții”, și au fost grav răniți în zona capului. Lovitura a fost una atât  de puternică, încât nu au mai rezistat durerii și au pierit, potrivit sportskeeda.com

ADVERTISEMENT

Grav este că adolescenții erau însoțiți de alți 14 copii, toții alegându-se cu leziuni. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă și a devenit viral în online. Prin el autoritățile indoneze doresc să tragă un semnal de alarmă.

De altfel provocarea ”Îngerul morții” ar fi mai veche, dar a câștigat popularitate în 2021, când un copil de 13 ani a pierit, după ce a intrat în joc alături de alți opt adolescenți, care la rândul lor au fost răniți grav.

ADVERTISEMENT

Un copil de 14 ani, din Bistrița-Năsăud, găsit spânzurat în casă, în urma unei provocări de pe Tik-Tok

Anul trecut, un copil de 14 ani din România, din Bistrița-Năsăud, a murit, după ce s-a supus unei alte provocări de pe Tik-Tok. A fost găsit spânzurat în propria locuință.

Băiatul era singur la părinți, dar și un elev eminent la școală. Nu dădea semne de depresie sau alte stări care să-l împingă la o sinucidere. O anchetă s-a deschis în acest caz.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, am aflat şi noi în această dimineaţă, cu stupoare. Din ce informaţii avem de la conducerea şcolii, se pare că a fost un gest nefericit care s-a petrecut în casă, după ce elevul a ajuns de la şcoală.

Sunt speculaţii, însă una care se repetă cel mai des – acum o spun, că poate cumva tragem un semnal de alarmă – este că ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok. (…)

ADVERTISEMENT

Copil singur la părinţi, campion la dans sportiv, copil de 10, vesel, nu stare depresivă, nu probleme de comportament, deci nu a indicat comportamentul lui din ultima vreme niciun semn că ar avea vreo nevoie în acest sens.

De aceea, presupunerea tuturor este aceasta, că, dintr-un act de teribilism, probabil, a încercat să răspundă provocării respective”, a spus pentru Agerpres, Aureliei Dan, inspector şcolar general.

ADVERTISEMENT
Tags: