Fotbal intern

Înghesuială pentru lansarea abonamentelor de play-off a Universității Craiova! Koljic, Pigliacelli, Mihăilă și Martic au făcut poze cu fanii olteni. VIDEO

17.02.2020 | 19:41
Inghesuiala pentru lansarea abonamentelor de playoff a Universitatii Craiova Koljic Pigliacelli Mihaila si Martic au facut poze cu fanii olteni VIDEO
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a lansat abonamentele pentru play-off, iar fanii olteni au luat cu asalat magazinul oficial, unde i-au putut întâlni pe Koljic, Pigliacelli, Mihăilă și Martic.

Înghesuială pentru lansarea abonamentelor de play-off a Universității Craiova

Universitatea Craiova s-a calificat deja în play-off-ul campionatului, iar oltenii și-au pus în vânzare abonamentele, motiv pentru care fanii s-au înghesuit în magazinul oficial.

ADVERTISEMENT

Koljic, Pigliacelli, Mihăilă și Martic au fost jucătorii Craiovei prezenți la eveniment, iar suporterii de toate vârstele și-au putut face poze cu ei sau să le ceară autograful.

Prețurile cerute de olteni pentru abonamente:

  • Peluze (Nord & Sud): 60 RON
  • Tribuna a II-a: 120 RON
  • Tribuna I: 160 RON
  • Tribuna VIP 2: 280 RON
  • Tribuna VIP: 400 RON
ADVERTISEMENT

„ATENȚIE! Abonamentele pentru tot sezonul competițional 2019 – 2020 sunt valabile și la meciurile din Play-Off. NU trebuie achiziționate separat abonamente tip Play-Off sau preschimbate”, au atras atenția oltenii în postarea de pe pagina de Facebook.

Koljic, Pigliacelli, Mihăilă și Martic au fost jucătorii Craiovei prezenți la eveniment
Koljic, Pigliacelli, Mihăilă și Martic au fost jucătorii Craiovei prezenți la eveniment

? Lansarea oficială a abonamentelor pentru Play-Off.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Monday, February 17, 2020

Oltenii se gândesc la victorie în meciul cu CFR Cluj

Universitatea Craiova a câștigat cu 5-2 în ultima etapă din campionat cu 5-2 în fața lui Poli Iași, iar fotbaliștii olteni au prins aripi și vor trei puncte în meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Am început foarte bine meciul, am făcut una dintre cele mai bune reprize ale noastre, am început a doua repriză mai slab, am luat două goluri. Urmează un meci cu CFR Cluj, e cea mai bună echipă din România, e campioana. Vom trata meciul ca oricare alt meci, mergem cu gândul la victorie”, a declarat Alexandru Cicâldău.

„Sincer nici nu mai știu de când am reușit o așa repriză bună. E important că am reușit să legăm trei victorii la rând. Avem un moral foarte bun, trebuie să fim conștienți că nu am realizat nimic, să nu mai repetăm ultimele 15 minute din a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Sincer, să greșim noi tot așa și să luăm cele trei puncte puse în joc și în meciurile următoare”, a spus Mihai Bălașa.

  • 2 este locul pe care Universitatea Craiova îl ocupă în campionat, cu 46 de puncte

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 3.20 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT