Sport

Ingredientele unui weekend perfect: două zile de fotbal, o investiție cât o șaorma la farfurie și un câștig fabulos!

Așa cum v-am obișnuit în fiecare săptămână, biletul de weekend este deja pregătit! Am selectat cu atenție 15 meciuri, pentru un câștig de vis: 100.000 de lei!
10.02.2022 | 12:00
Ingredientele unui weekend perfect doua zile de fotbal o investitie cat o saorma la farfurie si un castig fabulos
Cu 15 meciuri și cu o investiție de doar 30 de lei dăm lovitura la pariuri
ADVERTISEMENT

Spre deosebire de ultimele recomandări oferite de specialiștii noștri, de această dată ne vom axa doar pe meciurile de sâmbătă și duminică, profitând de oferta suculentă din acest sfârșit de săptămână. Sunt meciuri frumoase, se anunță goluri multe, dar avem și o ofertă specială de la SUPERBET, de neratat! 

În general, la astfel de bilete, cu peste 10 evenimente, este bine să mizezi în general pe campionatele unde știi cu adevărat că se dau goluri, chiar dacă echipele mari, echipele cu nume, îți fac cu ochiul și ți-ai dori să le ai pe bilet, pentru a le putea urmări pe viu în fața televizorului.

ADVERTISEMENT

La pariuri important este rezultatul, și anume să bifezi meciul respectiv, nu contează că ai avut pe bilet un meci din liga a 3 a germană sau un derby din Premier League. Pornind de la această idee, am mers ca de obicei în selecțiile noastre pe campionatele unde știm că se marchează și pe formațiile care joacă totul pe cartea atacului.

Bayern, prima opțiune pentru un pariu de succes!

Începem seria sâmbătă la prânz cu un joc de goluri multe și o cotă neașteptat de mare. Debutăm așadar cu Padeborn – Dynamo Dresda, unde mizăm pe un 3+ fără emoții, la 1,85 cotă.

ADVERTISEMENT

Ne mutăm în Bundesliga, iar orice bilet fără Bayern, indiferent că joacă acasă sau în deplasare, este de neconceput. Am optat de această dată pentru un combo mai mereu de succes la meciurile bavarezilor, un gol în prima repriză și minim două după pauză, pentru o cotă elegantă, 1,72.

Dacă tot suntem la nemți, nu putem rata nici Leverkusen – Stuttgart, cu ”farmaciștii” într-o formă extraordinară și cu un 3+ de neratat.

ADVERTISEMENT

Mix-ul belgiano-elvelțian care ne dă forță pe bilet!

Avem apoi un mix belgiano – elvețian, acolo unde fotbalul spectacol este la el acasă. Mechelen este o forță pe teren propriu și poate marca lejer de minim două ori în fața lui Oostende (1.8 cotă), iar Leuven – Cercle se anunță un meci deschis, între două echipă în formă din Liga Pro.

Din Elveția, luăm pe bilet duelul echilibrat dintre St Gallen și Servette, unde estimăm un GG de control, pentru 1,5 cotă și ne întoarcem în Belgia, de această dată în liga secundă, de unde „pescuim„ un 3+ lejer la Westerlo, liderul campionatului și Mouscron.

ADVERTISEMENT

Încheiem seara cu derby-ul din Ligue 1, Lyon – Nice. Gazdele și au recuperat câțiva jucători importanți, Nice este o forță, mai ales în deplasare, astfel că sunt șanse mari ca ambele formații să marcheze pe Parc Olympique.

Duminică începem devreme cu Milan – Sampdoria. După victoria în ”derby della Madonnina”, 2-1 cu Inter și după succesul lejer în Cupă cu Lazio, 4-0, ”diavolii milanezi” au resursele necesare de a marca cel puțin două goluri, acasă, cu Sampdoria.  Ne concentrăm apoi pe Elveția, acolo unde sunt două dueluri tari în Superliga, Young  Boys – Basel și Zurich – Lugano, dar și un meci de GG în Challenge League, Aarau – Thun.

Bifăm o cotă foarte bună în derby de Catalunya

Așa cum Bayern nu poate lipsi de pe bilet, nici Ajax n-are cum să fie trecută cu vederea. Pare a fi un soi de derby cu Twente, într-o formă extraordinară, astfel că am optat și aici pentru un combo de succes, un gol în prima parte, două goluri după pauză.

Am lăsat la urmă cireașa de pe tort, derby-ul Catalunya-ei. Mai mult pe hârtie, pentru că gazdele sunt într-o pasă neagră în campionat, în timp ce Barca, întărită serios în perioada de transferuri din iarnă, va veni cu gândul la toate cele 3 puncte. Ne așteaptă un meci deschis, în care oaspeții au forța ofensivă de a înscrie minim de două ori, pentru o cotă foarte bună, 1,80.

Din 15 meciuri, am făcut o cotă spectaculoasă de 2223, pe care am plasat-o deja cu 30 de lei, banii de o șaorma la farfurie!  Poți juca și tu biletul, sau te poți inspira din selecțiile noastre pentru a-ți crea propriul bilet. Nu uita nici de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

Meciurile care ne pot aduce 100.000 de euro in weekend (1)

Meciurile care ne pot aduce un câștig de 100.000 de euro in weekend (1)

Meciurile care ne pot aduce un câștig de 100.000 de euro in weekend (2)
Meciurile care ne pot aduce un câștig de 100.000 de euro in weekend (2)
ADVERTISEMENT