Gătitul nu este o știință exactă, ceea ce înseamnă că oamenii pot încerca tot felul de trucuri și ponturi. Iată care este, de fapt, ingredientul care face carnea de pui suculentă și gustoasă. Specialiștii spun că vei face cea mai bună friptură cu ajutorul lui. Și unde mai pui că e foarte ieftin.
Carnea de pui se numără printre preparatele care se pregătesc ușor la cuptor sau în tigaie. De acum înainte rezultatul va fi ca la carte dacă se ține cont de câteva sfaturi simple și utile, la îndemâna tuturor gospodinelor.
Persoanele care își doresc să se bucure de o masă delicioasă și de un fel de mâncare zemos și savuros trebuie neapărat să apeleze la acest produs. Mai exact, este vorba de un ingredient secret care se găsește în multe case.
Aflăm dintr-un videoclip distribuit de Keto Recipes, pe TikTok, că este vorba de bicarbonatul de sodiu. Acesta este produsul care face carnea de pui să fie suculentă. În plus, ajută la „slăbirea fibrelor” din carnea de pui.
De asemenea, bicarbonatul de sodiu asigură un rezultat fraged odată ce puiul a fost gătit, dacă se respectă câțiva pași simpli. Tot ce trebuie să faci este să condimentezi puiul cu ierburile și condimentele preferate.
Creează un amestec care va ajuta carnea să-și păstreze mare parte din suc. Acesta conține câteva condimente ușoare, iaurt și suc de lămâie, puiul urmând a fi gătit la foc mediu, o perioadă destul de scurtă.
„Acestea sunt secretele pentru cel mai suculent pui pe care l-ai mâncat vreodată: bicarbonat de sodiu, gătit cu capacul pus și lăsat să se odihnească – practic carnea este picurată cu suc și este atât de bună”, a explicat specialistul, conform Mirror.
Bărbatul din clipul de pe social media a sfătuit oamenii să lase preparatul să se odihnească cinci minute după gătire, pentru un pui perfect de fiecare dată. Tu ai încercat acest pont în prepararea produselor din carne de pui?