ADVERTISEMENT
Life

Ingrid Vlasov, diagnosticată cu noul coronavirus. Momente dramatice pentru creatoarea de modă și fiica ei de 16 ani

Autor: Madalina Moraru | 27.08.2020 | 20:35
Ingrid Vlasov, diagnosticată cu noul coronavirus. Momente dramatice pentru creatoarea de modă și fiica ei de 16 ani

Ingrid Vlasov a fost diagnosticată cu noul coronavirus, alături de fiica ei, de 16 ani. Sunt momente dramatice în familia creatoarei de modă, după ce mama ei a decedat, în urma depistării pozitive cu SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

La rândul său, tatăl designerului, Mihail Vlasov, se află internat la Iași, după ce a fost confirmat de medici pozitiv cu coronavirus. Din pricina unei evoluții foarte rapide a bolii, mama creatoarei vestimentare, Viviana Vlasov, a decedat de curând.

În mod șocant, veștile rele s-au ținut lanț în ultima perioadă în familia lor și atât Ingrid Vlasov, cât și fata ei, au fost și ele testate și mai apoi diagnosticate pozitiv cu infecție de tip coronavirus.

Ingrid Vlasov a fost diagnosticată cu noul coronavirus, alături de fiica ei de 16 ani

Tot în atenția cadrelor medicale a ajuns și Noelle, fiica de 16 ani a lui Ingrid Vlasov. Adolescenta a transmis și un semnal de alarmă, prin intermediul unei postări din mediul online. A făcut un apel disperat către toți românii să poarte o mască de protecție. Dar și să ia foarte în serios regulile impuse de către specialiști, pentru a depăși perioada de pandemie cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Rândurile publicate de către Noelle pe Instagram au fost cu adevărat impresionante, mai ales că fata și-a pierdut recent bunica, la scurtă vreme de la diagnosticare.

Noelle este fiica celebrei creatoare de modă, Ingrid Vlasov și are numai 16 ani. Cu toate acestea, pentru vârsta ei este extrem de matură și știe ce presupune virusul. Tocmai de aceea, a postat pe Instagram un mesaj prin intermediul căruia trage un semnal de alarmă.

Ingrid Vlasov, diagnosticată cu noul coronavirus. Momente dramatice pentru creatoarea de modă și fiica ei de 16 ani
Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, au fost diagnosticate cu noul coronavirus

“«Nu, eu nu iau virusul». Nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că «oricum voi nu luați». Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare. Dar purtați mască.

ADVERTISEMENT

Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil să luați și în ce fel vă va afecta. Și mai important, nu știți cui puteți să dați, și cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are și ce alte afecțiuni are.

Dacă ieșiți din casă fără mască, în momentul acela riscați. Vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. De ce? Pentru ce? Următoarea dată când vreți să ieșiți și nu aveți masca la voi, vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită.”, a scris Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!