ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Îngrijorare pentru accidentarea lui Florinel Coman. Mihai Stoica se teme de o pauză lungă

Autor: Sorin Dumitrescu | 27.09.2020 | 13:03
Îngrijorare pentru accidentarea lui Florinel Coman. Mihai Stoica se teme de o pauză lungă
Îngrijorare pentru accidentarea lui Florinel Coman. Mihai Stoica se teme de o pauză lungă. Foto: Sport Beograd.sr

FCSB pare a fi polul fotbalului românesc unde parcă s-a abătut un blestem. Pentru prima dată după mai mulţi ani echipa bucureşteană avea un excelent culoar de acces până în grupele Europa League, dar când sorţii au fost darnici în privinţa adversarilor a început ploaia de infectări cu COVID 19 la care s-a adăugat şi accidentarea unuia dintre cei mai în formă jucători, atacantul Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Coman vine foarte prost nu numai pentru echipa de club dar şi pentru reprezantativa României, cea care pe 8 octombrie va susţine la Reykjavik meciul cu Islanda din cadrul barajului de accedere la turneul final al EURO 2020.

Florinel Coman îşi făcuse loc în lotul lui Mirel Rădoi şi la seniori, după ce lucrase cu acesta cu mult succes la naţionala U21 şi selecţionerul se baza mult pe incisivitatea şi pătrunderile sale spectaculoase pe partea stângă, aşa cum a făcut-o foarte bine la Klagenfurt, în Liga Naţiunilor, unde România a învins Austria cu 3-2.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman e şi accidetat lşi infectat cu coronavirus

În plus Coman s-a pricopsit şi cu infecţia cu coronavirus, ceea ce este absolut firesc în condiţiile în care 15 jucători din lot au luat virusul şi pe lângă ei multe alte persoane din stafful tehnic şi administrativ al clubului.

Şansele ca Florinel Coman, accidentat în meciul din Serbia, cu Backa Topola, să se poată reface până la ora meciului din Islanda sunt aproape de zero şi Mihai Stoica spune că e posibil ca să fie vorbă de o problemă pe termen lung, nu doar o lună, cum s-a prognozat iniţial. El a explicat la Telekom Sport situaţia jucătorului.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica este destul de pesimist

“Coman se simte foarte bine, dar, din nefericire, investigaţiile la care a fost supus au relevat faptul că accidentarea este mult mai gravă decât se aştepta şi decât ne arăta controlul clinic.

Va lipsi o perioadă îndelungată, am vorbit mai devreme, are un moral bun şi ştiu că atunci când va reveni va fi mai puternic decât a fost îniainte de accidentare. S-a accidentat pentru că s-a sacrificat pentru echipă, a relizat că el trebuie să fie locomotiva şi uite că acel atac brutal îl ţine departe o perioadă destul de lungă”.

ADVERTISEMENT

Coman şi Denis Man sunt diamantele FCSB

Florinel Coman a avut un debut de sezon bun, cu evoluţii reuşite în partidele în care a jucat. S-a scris că atacantul lui FCSB ar fi avut mai multe oferte de la cluburi din campionatele mari, dar că Gigi Becali nu s-a declarat mulţumit cu suma de transfer primită şi că nu va accepta nici o ofertă sub 10 milioane euro.

Alături de Denis Man Florinel Coman este considerat al doilea jucător de top din lotul FCSB care poate pleca afară pe o sumă importantă, el fiind deja cunoscut după evoluţiie foarte bune avute în vara anului 2019 la turneul final al EURO Under 21 din Italia.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!