Fotbal international

Meci de coşmar pentru Bravo! A intrat la pauză, a luat gol după 4 minute şi a fost eliminat! Guardiola a băgat un fundaş în poartă după ce meciul a fost întrerupt 6 minute

06.11.2019 | 23:40
Meci de cosmar pentru Bravo A intrat la pauza a luat gol dupa 4 minute si a fost eliminat Guardiola a bagat un fundas in poarta dupa ce meciul a fost intrerupt 6 minute
ADVERTISEMENT

Cu doar patru zile înainte de cel mai așteptat meci al sezonului din Premier League, derby-ul pentru titlu cu Liverpool, Pep Guardiola are motive serioase de îngrijorare. Titularul postului de portar al campioanei Angliei, Ederson Moraes, a ieșit de pe teren accidentat la pauza meciului cu Atalanta din grupele Ligii Campionilor și nu se știe dacă va fi recuperat pentru meciul de duminică din Premier League.


UPDATE, 6 noiembrie, ora 23:41. Seara de coșmar a lui Claudio Bravo în poarta lui Manchester City s-a încheiat cu o eliminare.

ADVERTISEMENT

Portarul chilian a faultat din postura de ultim apărător, iar Pep Guardiola a fost nevoit să-l introducă pe fundașul Kyle Walker între buturi cu 5 minute până la finalul meciului cu Atalanta.

După eliminarea lui Bravo au urmat momente de confuzie pe ”San Siro” din Milano, întrucât nu se știa cine va ieși pentru a-i face loc lui Walker în poartă. Într-un final, Mahrez a fost cel sacrificat.

ADVERTISEMENT
Meci de coşmar pentru Bravo! A intrat la pauză, a luat gol după 4 minute şi a fost eliminat! Guardiola a băgat un fundaş în poartă după ce meciul a fost întrerupt 6 minute. Captură foto: digisport.ro
  • Claudiu Bravo a intrat în istoria UEFA Champions League după meciul cu Atalanta, devenind primul portar introdus pe teren care a fost eliminat în timpul unui meci!

Îngrijorare pentru Guardiola înainte de meciul cu Liverpool. Ederson s-a accidentat, iar Bravo a încasat gol la primul șut pe poartă!

Ederson, omul numărul 1 dintre buturile lui Manchester City, titular în toate cele 15 meciuri jucate de ”cetățeni” în acest sezon, nu a mai ieșit de la cabine în meciul jucat de campioana Angliei pe ”San Siro” cu Atalanta. În locul brazilianului, Pep Guardiola l-a trimis pe teren pe Claudio Bravo.

ADVERTISEMENT

După doar patru minute din repriza secundă, chilianul i-a dat deja motive de îngrijorare lui Guardiola. Bravo a primit gol la primul șut pe poartă încasat în acest sezon de Liga Campionilor. Omologul său dintre buturi, Ederson, avea 315 de minute consecutive în UEFA Champions League fără gol primit. Bravo a avut nevoie de patru pentru un gol.

Derby-ul din Premier League, Liverpool – Manchester City, se va juca duminică, 10 noiembrie, de la ora 18:30, pe Anfield Road.

ADVERTISEMENT