Îngrijorător! Cum arată fosta soţie a lui Adi Mutu!

Necazurile si-au pus amprenta pe Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu. Ea a ajuns in situatia in care pantalonii ii sunt prea largi, din pricina faptului ca este aproape anorexica....
09.11.2014 | 08:45
Ingrijorator Cum arata fosta sotie a lui Adi Mutu

Necazurile si-au pus amprenta pe Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu. Ea a ajuns in situatia in care pantalonii ii sunt prea largi, din pricina faptului ca este aproape anorexica.

Fosta sotie a fotbalistului s-a stabilit de mai multa vreme in Italia, alaturi de fiul ei si al lui Adrian Mutu, Mario, in varsta de 11 ani, pe care il creste in Peninsula alaturi de iubitul ei, actorul Luca Bastianello. Acesta i-a daruit un inel de logondna si a cerut-o in casatorie, dar fericitul cuplu nu a stabilit inca data nuntii.

Alexandra s-a stabilit in Italia cu iubitul ei
Alexandra s-a stabilit in Italia cu iubitul ei

A venit in Romania pentru acte

Alexandra a revenit recent in Romania, pentru a rezolva anumite probleme administrative, iar paparazzi “CIAO !” i-au dat de urma, dupa ce a “rechizitionat” un taxi mai bine de patru ore. In tot acest timp , Alexandra a depus mai multe documente la primarie, s-a intors acasa si a ajuns din nou la primarie.

Alexandra, pe vremea cand era mai
Alexandra, pe vremea cand era mai “implinita”

Dincolo de atitudinea sa detasata, pentru ca aproape tot timpul Alexandra a stat pe locul din spate fumand si vorbind la telefon, un alt aspect iese in evidenta: fosta sotie a lui Adi Mutu a slabit ingrijorator, iar pantalonii de piele pe care i-a imbracat au luat deja distanta de formele blondei!. Nici inainte Alexandra nu avea kilograme in plus, dar acum aproape a ajuns la limita anorexiei. La o inaltime de 1.68 m are doar 44 de kilograme.

A slabit de grija copilului

Toata schimbare in viata ei are o explicatie, si aceasta nu are nici un fel de legatura cu curele de slabire.

“in ultimul an, insa, am slabit mai ales din cauza problemelor cu copilul. Am dormit mai putin, in jur de cinci ore pe noapte. Când nu ma ia somnul, citesc, ma uit la filme. Stresul este un adevarat inamic al sanatatii“ a spus Alexandra reporterilor “CIAO”. Fiul ei a suferit din cauza unei malformatii la inima si a fost operat de doua ori anul trecut, iar Alexandra l-a vegheat noapte de noapte.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!