ADVERTISEMENT
News

Îngrozitor: O copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul nou-născut. Toată lumea e în stare de șoc

Autor: Robert Cristea | 13.08.2020 | 18:54
Îngrozitor: O copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul nou-născut. Toată lumea e în stare de șoc
Îngrozitor: O copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul nou-născut. Toată lumea e în stare de șoc. Sursa Foto: Hepta.ro

O crimă îngrozitoare a avut loc în județul Galați, unde o copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul nou-născut. Este vorba de o nouă pruncucidere care șochează România.

ADVERTISEMENT

Mamă minoră care și-a măcelărit nou-născutul este o adolescentă în vârstă de 17 ani. Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a ucis copilul nou-născut, a informat miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Crima odioasă s-a produs pe data de 3 august în localitatea Tălpigi din judeţul Galaţi. Femeia este cercetată pentru omor calificat.

ADVERTISEMENT

E îngrozitor: O copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul

„Se reţine că în ziua de 3 august, între orele 18,00 – 20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi, comuna Ghidigeni, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare şi tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului. S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

O tragedie asemănătoare s-a petrecut în iunie în localitatea Stoenești, județul Olt. Atunci, o femeie de 24 de ani, de naţionalitate lituaniană, și-a ucis fetița în vârstă de două luni pentru că plângea.

ADVERTISEMENT

„Motivul agresiunilor a fost că fetița plângea. În urma loviturilor, aceasta a decedat”, a spus procurorul, potrivit Mediafax.

Femeia mai avusese antecedente în lunile anterioare crimei. Este de naționalitate lituaniană, are 24 de ani, și locuia din anul 2018 în Stoenești. Iubitul ei era plecat în această perioadă în Marea Britanie. Împreună, cei doi, mai au un copil de un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!