Fotbal international

VIDEO. Iniesta, 15 ani de la debutul la FC Barcelona. Ce mesaj emoţionant a postat!

Unul dintre jucătorii legendari ai celor de la FC Barcelona are motive de sărbătoare duminică. Andres Iniesta a postat pe contul personal de Instagram o imagine veche de 15 ani, în care apare...
29.10.2017 | 17:12
VIDEO Iniesta 15 ani de la debutul la FC Barcelona Ce mesaj emotionant a postat
ADVERTISEMENT

Unul dintre jucătorii legendari ai celor de la FC Barcelona are motive de sărbătoare duminică. Andres Iniesta a postat pe contul personal de Instagram o imagine veche de 15 ani, în care apare alături de un fost jucător al Stelei şi al echipei naţionale a României. 29 octombrie este o dată importantă pentru cariera mijlocaşului catalan.

Andres Iniesta a debutat în această zi, pe 2002, la prima echipă a celor de la FC Barcelona. Louis van Gaal îi oferea şansa de a juca primul meci la formaţia catalană în grupele Ligii Campionilor. FC Barcelona juca în penultima etapă a competiţiei pe terenul lui Club Brugge. Fotbalistul de 33 de ani şi-a amintit de acel moment şi a postat o imagine din meci pe conturile sale de pe reţelele de socializare. Fotografia aleasă de Iniesta este una în care apare alături de Alin Stoica, românul evolua în acel moment pentru Club Brugge. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cum a fost caracterizat debutul lui Andres Iniesta

Andres Iniesta a fost integralist la debutul în tricoul lui FC Barcelona, iar presa catalană i-a lăudat prestaţia. El Mundo Deportivo caracteriza prestaţia din primul meci ca fiind una spectaculoasă. Singura problemă gasită de jurnaliştii iberici a fost că “nu a oferit mai multe pase în profunzime”.

El Mundo Deportivo i-a oferit trei stele pentru prestaţia din meciul contra celor de la Club Brugge. În aceeaşi situaţie s-au aflat Robert Enke, Carles Puyol şi Juan Roman Riquelme, marcatorul singurului gol al partidei. Andres Iniesta a postat, pe lângă fotografia de la debut, şi un mesaj. “15 ani au trecut de la o zi de neuitat şi un vis devenit realitate. Força Barça”

ADVERTISEMENT

642 de goluri a marcat Andres Iniesta, în toate competiţiile, pentru FC Barcelona