Cele mai citite

Iniesta face lumină în relaţia vestiar – Valverde la Barcelona. Care este situaţia acum

Andres Iniesta lămureşte situaţia din vestiarul Barcelonei. Care este acum relaţia dintre jucători şi antrenorul Ernesto Valverde.
15.04.2018 | 12:20
Iniesta face lumină în relaţia vestiar - Valverde la Barcelona. Care este situaţia acum
ADVERTISEMENT

După şocul teribil al eliminării din Champions League într-un moment în care toată lumea la Barcelona se gândea deja la câştigarea trofeului, s-a bătut mult moneda pe apariţia unor serioase disensiuni în vestiarul catalanilor. Zvonurile privind deteriorarea relaţiilor dintre antrenorul Ernesto Valverde şi anumiţi jucători s-au înteţit.

Evident, pentru un club de talia Barcelonei, care anual îşi propune obiectivele cele mai mari, adică titlul în Primera şi succes în Champions League, faptul că în ultimii trei ani a fost eliminată mereu în sferturi este o lovitură grea. Acum fanii de pe Camp Nou mai aşteaptă doar momentul sărbătoririi titlului şi câştigarea Cupei, în finala cu Sevilla.

Iniesta a făcut precizări şi în privinţa viitorului său

Barca a făcut în weekend pasul decisv pentru titlu după succesul realizat acasă cu 2-1 în faţa Valenciei. Şi unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul blaugrana, Andres Iniesta, a făcut lumină pentru El Mundo Deportivo în privinţa existenţei vreunui focar de conflict între jucători şi Valverde.

ADVERTISEMENT
“Dezamăgirea este mare şi doare că nu ne-am calificat. Putem să ne plângem sau putem să privim înainte. Suntem uniţi şi nu avem nicio problemă cu antrenorul. Discrepanţele între noi şi Valverde? Zero. Noi suntem jucători şi trebuie să intrăm şi să arătăm la fiecare meci că respectăm tricoul Barcelonei”. Totodată Iniesta a precizat că a luat decizia ce va face începând din vară, dar va anunţa oficial la final de sezon.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri