Fotbal international

Iniesta îi ia apărarea lui Dembele după ce Barcelona l-a amendat cu o sumă uriașă: “Situația nu e iremediabilă”

Autori: Andrei David, Claudiu Surmei | 11.12.2018 | 16:40
Iniesta îi ia apărarea lui Dembele. Francezul a fost amendat de Barcelona cu 100 de mii de euro

Ousmane Dembele a primit o amendă uriașă din partea Barcelonei, după e duminică a lipsit timp de două ore de la antrenamentul echipei. Oficialii catalani au decis să îl amendeze pe jucătorul francez cu suma de 100 de mii de euro și au anunțat că amenda se poate dubla sau chiar tripla în cazul în care va continua să fie indisciplinat. În apărarea lui Dembele a sărit Andres Iniesta, legenda grupării de pe Camp Nou, care spune că “situația nu e iremediabilă.”

Nu a fost pentru prima dată când Dembele a întârziat la antrenament. Antrenorul Ernesto Valverde l-a trecut totuși pe foaia de joc pentru meciul cu Tottenham, din ultima etapă a grupelor Champions League, deși în urmă cu doar câteva zile a declarat că este “foarte supărat” pe jucătorul de 21 de ani. Tehnicianul este mulțumit de jocul lui Dembele, însă nu poate tolera la nesfârșit atitudinea acestuia pentru că ar risca să strice atmosfera din sânul echipei.

Iniesta îi ia apărarea lui Dembele. Francezul a fost amendat de Barcelona cu 100 de mii de euro

“Este dificil să îmi spun părerea cu privire la această situație pentru că nu sunt în interiorul clubului și nu pot să îmi dau bine seama ce se petrece. Trebuie să existe anumite rigori și reguli de comportament, iar dacă acestea nu sunt respectate, clubul și vestiarul trebuie să remedieze situația. Este un jucător foarte bun pentru Barcelona. Trebuie să soluțienoezi greșelile, nu să le ucizi. Trebuie să încerci să le îndrepți. Nu cred că situația lui Dembele e iremediabilă, sfatul meu e să se aștepte momentul potrivit. Se pot lua măsuri”, a declarat Andres Iniesta cu privire la situația lui Ousmane Dembele.

Barcelona joacă împotriva lui Tottenham pe teren propriu, în ultima etapă din grupele Champions League. Înaintea meciului de pe Camp Nou, catalanii sunt lideri în Grupa B, cu 13 puncte, urmați în clasament de Tottenham, cu 7 puncte, Inter Milano, tot cu 7 puncte și PSV Eindhoven, cu un singur punct.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!