Fotbal international

Iniesta, venituri colosale în China! S-a aflat ce salariu va primi la Chongqing

03.05.2018 | 09:28
Iniesta venituri colosale in China Sa aflat ce salariu va primi la Chongqing
ADVERTISEMENT

Publicația El Mundo a anunțat miercuri că Andres Iniesta va avea venituri colosale în China. Spaniolii au pus mâns pe oferta făcută de Chongqing Dangdai Lifan, club deținut de omul de afaceri Jiang Lizhang, care deține și gruparea spaniolă Granada.

Andres Iniesta are pe masă un contract pe trei ani cu un salariu stagional de 27 de milioane de euro, ceea ce l-ar face unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume. Practic, căpitanul Barcelonei va fi depășit doar de Leo Messi și Neymar.

ADVERTISEMENT

Iniesta, venituri colosale în China: Va primi și 50% din drepturile de imagine

Veniturile colosale pe care Andres Iniesta le va avea în China vor veni și din faptul că gruparea chineză și-a dat acordul ca jucătorul să primească 50% din drepturile de imagine.

Mai mult, căpitanul formației FC Barcelona a ajuns la o înțelegere cu patronul Jiang Lizhang ca acesta să cumpere anual mai multe milioane de sticle de vin din podgoria pe care fotbalistul o are în localitatea sa natală, Fuentealbilla.

ADVERTISEMENT

Andres Iniesta, în vârstă de 33 de ani, a anunţat, cu lacrimi în ochi, că va pleca de la Barcelona într-o conferinţă de presă.

După disputarea a opt etape din campionatul Chinei, echipa Chongqing Dangdai Lifan se află pe locul 8 cu 11 puncte, la opt puncte în urma liderului Shanghai SIPG. Viitoarea formație a lui Andres Iniesta este pregătită de portughezul Paulo Bento, iar în lot se mai află argentinianul Nicolas Aguirre și brazilienii Alan Kardec, Fernandinho Silva și Fernandinho Conceicao.

ADVERTISEMENT
Tags: