Sport

Inima-i bate pentru România! Vasile Mogoș și-a făcut tatuaj cu „Generația de Suflet”

România a reușit să facă istorie la Campionatul European din Germania. Vasile Mogoș și-a făcut un tatuaj care să-i amintească de parcursul la turneul final.
09.07.2024 | 12:03
Inimai bate pentru Romania Vasile Mogos sia facut tatuaj cu Generatia de Suflet
Vasile Mogoș și-a făcut tatuat cu „Generația de Suflet” la revenirea în țară. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vasile Mogoș a făcut parte din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania. Pentru a-și aminti de clipele frumoase de la turneul final, fotbalistul a ales să-și facă un tatuaj sugestiv.

Inima-i bate pentru România! Vasile Mogoș și-a făcut tatuaj cu „Generația de Suflet”

România a avut un parcurs excelent la Campionatul European din Germania, unde „tricolorii” au ajuns până în fazele optimilor, fiind în cele din urmă eliminați de reprezentativa Olandei.

ADVERTISEMENT

În urma succesului cu Ucraina de la EURO 2024, Edi Iordănescu a ținut să evidențieze faptul că generația care s-a calificat la turneul final nu trebuie denumită după un metal, sufletul jucătorilor fiind cel care a dus la calificare.

”E o zi memorabilă, românii au fost prezenți în număr mare, mă simt copleșit. Le mulțumesc și românilor din țară, sunt convins că sunt fericiți. Dacă până acum mai aveați dubii, sper că acum mă credeți: echipa aceasta are o inimă mare!

ADVERTISEMENT

Pleacă trenul într-o oră și jumătate, nu îmi cereți să intru în detalii tactice! Vă rog ceva: am văzut că începe să fie numită în fel și chip generația aceasta, încetați! Nu o numiți în niciun fel! A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet! Nu a mai existat vreo echipă cu un suflet atât de mare!

Generația aceasta nu are limite! Băieții aceștia au alergat încontinuu, până când nu i-au mai ținut picioarele și a trebuit să îi schimbăm. E meritul lor total, eu le sunt recunoscător și le mulțumesc!”, a declarat Edi Iordănescu după succesul cu Ucraina de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Vasile Mogoș a evoluat doar în ultimul meci la Campionatul European, dar a fost suficient pentru jucătorul de la CFR Cluj pentru a-și face un tatuaj reprezentativ, cu „Generația de Suflet”. Fotbalistul a postat pe rețelele de socializare rezultatul.

Vasile Mogoș
Vasile Mogoș și-a tatuat „Generația de Suflet”. Sursă foto: Instagram

România a făcut istorie la Campionatul European

România a reușit să treacă de grupe la EURO pentru a doua oară în istorie, după performanța din 2000. ”Tricolorii” au reușit să câștige grupa E a Campionatului European din 2024, cu 4 puncte, deși la începutul turneului final, „Generația de Suflet” era văzută drept o pretendentă la locul 3.

ADVERTISEMENT

În optimi, „tricolorii” au dat piept reprezentativei Olandei, însă „Portocala Mecanică” s-a dovedit a fi o superioară și a reușit să se impună cu scorul de 3-0. România a plecat cu capul sus de la turneul final din Germania, jucătorii și staff-ul fiind apreciați la revenirea în țară.

ADVERTISEMENT