Life

Cine este Inimioara Joian, noua concurentă de la Mireasa. Ce calități caută la un bărbat

Inimioara Mariana Joian este noua participantă a emisiunii matrimoniale de la Mireasa, show moderat de Simona Gherghe la postul de televiziune Antena 1.
01.02.2022 | 21:06
Cine este Inimioara Joian noua concurenta de la Mireasa Ce calitati cauta la un barbat
Cine este Inimioara Joian din emisiunea Mireasa: ”Îmi doresc o familie iubitoare”. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 26 de ani are un nume „neobișnuit” după cum a remarcat gazda emisiunii. Povestea numelui vine de la o prietenă foarte apropiată a mamei sale, care poartă același prenume.

Inimioara Mariana Joian s-a născut pe data de 7 iulie 1995 și are o soră, Violeta (29 de ani) și un frate, Emanuel (15 ani), cu care spune că se înțelege foarte bine.

ADVERTISEMENT

Noua participantă de la Mireasa a povestit că a copilărit la Soveja, județul Vrancea, dar a ajuns să se mute la Focșani după ce părinții au divorțat.

Cine este Inimioara Joian din emisiunea Mireasa: ”Îmi doresc o familie iubitoare”

Concurenta de la Antena 1 vine din Focșani și este foarte exigentă când vine vorba de bărbatul pe care-l caută în reality show-ul Mireasa.

ADVERTISEMENT

„Numele meu este Inimioara, am 26 de ani, sunt din Focșani și sunt asistent educator pentru că iubesc copiii, dar lucrez și în vânzări.

Eu sunt o persoană veselă, credincioasă, dar și timidă. Tot ce îmi doresc este să am o familie iubitoare, alături de bărbatul visurilor mele”, a declarat șatena pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

Noua concurentă a show-ului matrimonial Mireasa este o persoană timidă, dar cu foarte multă credință în suflet. În plus, îi place să stea cât mai departe de conflicte.

Și pentru că are un loc de muncă în domeniul educației, tânăra are o legătură specială cu cei mici. De asemenea, visează să formeze o familie alături de alesul inimii sale.

ADVERTISEMENT

Inimioara Joian știe și cum vrea să arate partenerul de viață ideal. Acesta trebuie să fie brunet și cu ochii căprui. De asemenea, tânăra caută anumite calități la un bărbat.

„Să fie un bărbat matur, credincios, sufletist, blând, înțelegător, loial”, a completat participanta din sezonul 5 de la Mireasa, mai arată sursa menționată.

Inimioara Joian, pe placul fanilor de la Mireasa

Inimioara Mariana Joian este o femeie foarte frumoasă și amabilă, dovadă că a fost primită cu brațele deschise de celelalte femei din emisiune. Tânăra este plăcută inclusiv de telespectatori.

Imediat după apariția pe micile ecrane oamenii au lăsat mai multe mesaje, fiind de părere că tânăra are toate șansele să-și găsească jumătatea și să se căsătorească.

ADVERTISEMENT