ADVERTISEMENT
Sport

Inițiativă superbă la Danemarca – Belgia! Toți jucătorii s-au oprit în minutul 10 pentru Christian Eriksen. Video

Romelu Lukaku a anunțat la conferința de presă înainte de meciul dintre Danemarca și Belgia că va exista un omagiu la adresa lui Christian Eriksen.
Autor: Andrei Șchiopu | 17.06.2021 | 19:15
Inițiativă superbă la Danemarca - Belgia! Toți jucătorii s-au oprit în minutul 10 pentru Christian Eriksen. Video
Inițiativă superbă la Danemarca - Belgia! Toți jucătorii s-au oprit în minutul 10 pentru Christian Eriksen. Foto. Sursă foto: twitter.com
17-06-2021
19:31

Toți jucătorii din Danemarca - Belgia s-au oprit în minutul 10 pentru Christian Eriksen

După cum a anunțat Romelu Lukaku, toți fotbaliștii din duelul dintre Danemarca și Belgia s-au oprit din joc în minutul 10 al confruntării, pentru Christian Eriksen.

Publicul i-a aplaudat și a scandat la unison numele mijlocașului danezilor, care vede meciul din spital, unde încă este internat în urma momentului teribil pe care l-a trăit în partida cu Finlanda.

Inițiativă superbă la Danemarca - Belgia! Toți jucătorii s-au oprit în minutul 10 pentru Christian Eriksen. Foto. Sursă foto: Captură TV/ProTV
Inițiativă superbă la Danemarca – Belgia! Toți jucătorii s-au oprit în minutul 10 pentru Christian Eriksen. Foto. Sursă foto: Captură TV/ProTV

Și Romelu Lukaku a fost emoționat, aplaudând în lacrimi momentul, mai ales că el este coleg cu Eriksen la Inter Milano.

Romelu Lukaku aplaudând momentul dedicat lui Christian Eriksen. Sursă foto: Captură TV/ProTV

Este vorba despre minutul 10 al confruntării, exact ca numărul de pe tricoul de la naționala Danemarcei al lui Erikson, în care toți fotbaliștii se vor opri din joc, în semn de respect pentru mijlocașul danezilor.

ADVERTISEMENT

Christian Eriksen a fost la un pas de tragedie în meciul dintre Danemarca și Finlanda, când a căzut brusc pe teren, în minutul 42, moment în care medicii au intervenit prompt și i-au salvat viața mijlocașului.

Inițiativa superbă din Danemarca – Beglia pentru Christian Eriksen

Romelu Lukaku a anunțat că minutul 10 al partidei dintre Danemarca și Belgia va fi omagiată pentru Christian Eriksen și toți fotbaliștii se vor opri din joc, în semn de respect.

ADVERTISEMENT

Romelu Lukaku și Christian Eriksen sunt colegi la Inter Milano, unde au reușit să cucerească titlul în sezonul recent încheiat, iar după „dubla” din meciul cu Rusia, atacantul belgian i-a transmis un mesaj de susținere colegului său, în fața camerelor de filmat.

„Chris, Chris, te iubesc!”, a fost mesajul lui Romelu Lukaku transmis după primul gol marcat în poarta Rusiei. La finalul duelului, Belgia a plecat victorioasă de pe arena din Sankt Petersburg, scor 3-0.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Danemarca, vizibil afectată de tragedia care se putea întâmpla, a pierdut pe teren propriu în fața Finlandei, scor 0-1, partidă care a consemnat prima victorie din istoria finlandezilor la un turneu final de fotbal.

  • 29 de ani este vârsta lui Christian Eriksen
ADVERTISEMENT

Multe mesaje de susținere pentru Christian Eriksen

Lumea fotbalului a fost afectată de momentele groaznice prin care a trecut Christian Eriksen și mulți fotbaliști au reacționat, afișând mesaje de susținere pentru mijlocașul danez.

La partida dintre Rusia și Finlanda, nordicii au intrat în arenă cu tricouri care aveau mesaje pentru Eriksen. Și pe Arena Națională a fost afișat un mesaj în limba română, înainte de meciul dintre Macedonia de Nord și Austria.

ADVERTISEMENT

Christian Eriksen a câștigat titlul cu Inter Milano, club la care a ajuns în perioada de mercato de iarnă a sezonului 2019-2020, de la Tottenham, în schimbul sumei de 27.000.000 de euro.

Pentrtu naționala Danemarcei, Christian Eriksen a înscris 36 de goluri în 109 prezențe.

  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Christian Eriksen, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1