Fotbal intern

Inițiatorul DDB Spania, atac la adresa lui Pablo Cortacero: ”Se vor face studii noi în psihiatrie”

11.03.2021 | 18:45
Initiatorul DDB Spania atac la adresa lui Pablo Cortacero Se vor face studii noi in psihiatrie
ADVERTISEMENT

Unul dintre inițiatorii proiectului DDB Spania, Dragoș Sterpu, a lansat un atac violent la adresa lui Pablo Cortacero și dezvăluie că este în continuare în contact cu patronul ”câinilor”.

Ciprian Marica a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu investitorul spaniol și precizat că acesta l-a anunțat că și-a rezolvat problemele din Anglia și că va veni cu bani pentru a o pune pe Dinamo pe picioare.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate la începutul lunii martie, faptul că în interiorul clubului se discută despre o revenire a lui Cortacero în România și că nu va renunța ușor la Dinamo.

Pablo Cortacero, atacat violent de DDB Spania

”Pentru cine nu-l cunoaște este foarte greu de explicat, cred că deja a depășit pragul mitomanului, omul are mari probleme, aici nu vorbim de minciună, cred că odata cu el se vor face studii noi în psihiatrie”, și-a început Dragoș Sterpu, unul dintre inițiatorii DDB Spania, atacul la adresa lui Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

”Are o putere de convingere uluitoare, puțini oameni pot să-i facă față, eu chiar la un moment dat am avut ceva discuții cu cineva din boardul lui DDB pe tema asta, recunosc am greșit și mi-am cerut scuze față de acea persoană care a avut dreptate”, a declarat fanul pentru site-ul dinamomania.eu.

”Eu încă mai păstrez legătura cu el… și nu vreau să se înțeleagă greșit, dar avem nevoie să știm ce face și ce dorește. Din păcate nu pot spune mai multe acum”, a continuat suporterul dinamovist care trăiește în Spania.

ADVERTISEMENT

Melero Marin refuză să vorbească de Cortacero

”Cu angajați nu am avut plăcerea să vorbesc, cu jucători da, cu trei jucători spanioli, cu Cosmin Contra, Rufo Collado și Melero Marin. Jucătorii spanioli sunt foarte dezamăgiți de Cortacero, dar toți au spus că nu au crezut niciodată că vor putea juca la o echipă cu un asemenea public.

Melero Marin refuză, și nu de acum, cam de pe la jumătatea lunii august, să vorbească despre Cortacero. Atunci s-a întâmplat ceva și dacă am ști, probabil am și cunoaște în totalitate adevărul”, a mai spus Dragoș Sterpu.

ADVERTISEMENT

Cornel Țălnar, apărat de inițiatorul DDB Spania

Conducătorul DDB Spania a vorbit și despre Dorin Șerdean și Toma Săpașu: ”Este mult de povestit. Tot îl băteam la cap pe Cortacero să iasă și să spună ceva, să comunice cu suporterii care întrebau și care nu aveau nicio informație. Îmi trimite telefonul lui Șerdean, să vorbesc cu el, că el se va ocupa de tot.

Așa am început să comunic cu Șerdean. Inclusiv în zilele când tot întârziau primele plăți pe care trebuia să le facă Cortacero. Atunci au apărut primele dubii, apăruse un prim document trimis către Șerdean, un fals ordinarn mai tarziu si de cel de-al doilea. Cornel Țălnar nu l-a cunoscut niciodată pe Cortacero, toate informațiile pe care le avea veneau de la Șerdean.

Țălnar a căzut într-o cursă uriașă și cu numele lui s-a girat această afacere. Cu Șerdean am vorbit ultima oară acum ceva timp, cred că acum o lună, mă întreba dacă îmi mai răspunde la telefon Cortacero. I-am spus că da, că încă îmi mai răspunde”.

Cum a apărut Toma Săpașu în ecuația Dinamo

”Săpașu, pfffff, aici a început circul. Ascultam interviul cu el și nu-mi venea să cred ce îmi aud urechile. L-am sunat pe Șerdean și i-am spus ‘bă ej nebun? Te face ăla praf la radio și tu nu intri să te aperi?’ Răspunsul a fost ceva de genul ‘lasă, că-l vede Dumnezeu’ sau ceva în genul ăsta.

Îl sun pe Cortacero fără să-i spun tot numele și i-am transmis: ‘a ieșit Săpașu la radio și a dat de pământ cu voi’. La început a negat, dar a făcut o mare greșeală. La un moment m-a întrebat: ‘quien? Tomas?’, eu fără să-i fi spus mai mult decât Săpașu.

După, a început cu o grămadă de explicații, cum că Săpașu l-ar fi păcălit pe Șerdean cu 15.000 de euro. Cam asta ar fi povestea legată de Săpașu și eu cunoscând toate aceste lucruri pot spune că în Dinamo, Săpașu și Șerdean au mai mulți bani băgați decât Cortacero”, a afirmat fanul dinamovist.

Cortacero a încercat să facă rost de bani cu price preț

”Nu știu ce s-a întâmplat în august, atunci cred că a fost un moment cheie. Asta spun numai după ce deduc că acei investitori până la un punct au fost frumos păcăliți, dar probabil că oamenii au văzut că au de-a face cu un personaj rar și au dat înapoi.

Știu că Cortacero a încercat să obțină bani de peste tot, inclusiv folosind numele meu. Am fost sunat de niște ‘personaje’, spanioli cu accent andaluz care îmi cereau să ‘garantez’ eu pentru Cortacero. Le-am explicat că nu suntem familiali, nici prieteni, suntem cunoscuți și că eu nu garantez pentru nimeni.

Criza economică din anii 2009-2011 a făcut ca foarte multă lume să se mute în paradisuri fiscale. El în proprietate are un hostel, un loc unde oamenii își pot petrece la țară câteva zile. Îmi pare rău că atunci nu am intrat mai adânc să caut cine este Pablo Cortacero. Un personaj care face sărbătoare că își cumpără o mașină de 15.000 de euro, nu poate conduce Dinamo”, a continuat Sterpu.

DDB poate lua acțiunile de la Cortacero

”Eu sunt convins că putem recupera acțiunile de la Cortacero, știu că se lucrează în cadrul DDB pe mai multe fronturi. Sunt soluții și sunt mai multe piste, dar nu le pot face publice, nu ar fi corect.

Dinamo este o legendă, avem cei mai dedicați și frumoși suporteri. Fără Cortacero văd un DDB în parteneriat cu foarte mulți investitori, personal ar fi o greșeală să te asociezi numai cu unul. Odată obținut clubul, el nu trebuie să mia fie înstrăinat niciodată”, a încheiat Dragoș Sterpu.

ADVERTISEMENT