Fotbal intern

Înjurături ca la uşa cortului în FCSB – Astra: “Vrea să meargă mă-ta unde-i mama?”

15.01.2021 | 21:25
Injuraturi ca la usa cortului in FCSB  Astra Vrea sa mearga mata undei mama
Înjurături ca la uşa cortului în FCSB - Astra: "Vrea să meargă mă-ta unde-i mama?" (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FCSB – Astra, ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1, a adus un moment uluitor. În startul meciului, după un fault suferit de Constantin Budescu, un membru din staff-ul tehnic al giurgiuvenilor a avut o serie de înjurături uluitoare, care s-au auzit în timpul transmisiunii TV.

În minutul 9 al meciului FCSB – Astra, Vali Creţu l-a lovit cu cotul în piept pe Constantin Budescu, însă Marcel Bîrsan nu a sancţionat faultul, motiv pentru care banca oaspeţilor a protestat.

Un membru al staff-ului de la Astra Giurgiu a fost cel mai vehement, folosind înjurături ca la uşa cortului, acesta auzindu-se şi în timpul transmisiunii în direct. Ionuţ Angheluţă, comentatorul Digi Sport al partidei, a încercat cât a putut să mascheze cuvintele triviale.

Înjurături ca la uşa cortului în FCSB – Astra

“Roşu ăsta! Roşu, îi dă cu cotul, ba, să-mi bag p**a în el! Ţi-am zis eu ceva? Am vorbit cu tine? Am vorbit cu tine? Ce p**a mea te bagi? Vrea să meargă mă-ta unde-i mama?

Ar vrea să mearga mă-ta unde-i mama? Asta-ţi doresc, ca să vezi cum e! Te bagi ca prostul, nici nu ştiu cine eşti. Sugi p**a!”, a fost o parte din înjurăturile care s-au auzit în timpul meciului FCSB – Astra.

Cel mai probabil, persoana din staff-ul celor de la Astra Giurgiu a avut un schimb dur de replici cu unul dintre membrii staff-ului FCSB, însă microfoanele ambientale au captat doar cuvintele primului.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!