Stiri sportive

SUPER PORTAR! Înlocuitor de CINCI STELE pentru Tătă

Finala Cupei României a fost ultima partidă pe care Ciprian Tătăruşanu a disputat-o în tricoul Stelei. Portarul de 28 de ani a refuzat prelungirea angajamentului cu "roş-albaştri" şi va pleca...
03.06.2014 | 00:02
SUPER PORTAR Inlocuitor de CINCI STELE pentru Tata
ADVERTISEMENT

Finala Cupei României a fost ultima partidă pe care Ciprian Tătăruşanu a disputat-o în tricoul Stelei. Portarul de 28 de ani a refuzat prelungirea angajamentului cu “roş-albaştri” şi va pleca liber de contract, cel mai probabil la Fiorentina. Campioana a rămas, astfel, fără goalkeeper-ul titular din ultimele patru sezoane şi se vede nevoită să-i găsească înlocuitor. Asta pentru că Niţă şi Cojocaru nu sînt, încă, pregătiţi pentru a evolua cu constanţă la nivelul care se cere în Ghencea.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Cerniauskas, ca şi acontat!

Prima variantă la care s-au gîndit conducătorii din Ghencea a fost Mario Felgueiras. CFR Cluj a solicitat, însă, în schimbul portughezului 3 milioane de euro, sumă considerată prea mare de Gigi Becali. Motiv pentru care roş-albaştrii s-au reorientat şi au început discuţiile cu Cerniauskas, liber de contract după despărţirea de FC Vaslui. Conform surselor FANATIK.RO, portarul şi-a dat acordul să vină în Ghencea, însă a evitat să semneze deoarece a aşteptat să vadă cine va veni antrenor. Acum, odată cu instalarea lui Costel Gîlcă, sînt şanse mari ca Cerniauskas să semneze în perioada următoare. “Zilele acestea vom aduce un portar din străinătate în locul lui Tătăruşanu”, a spus Valeriu Argăseală la Europa FM.

ADVERTISEMENT

Cerneaskas_00000-660x400

Au pus ochii şi pe Silviu Lung Jr.

Dacă, totuşi, nu se vor înţelege cu Cerniauskas, roş-albaştrii vor încerca aducerea lui Silviu Lung Junior. Entuziasmaţi de evoluţiile din ultimele etape, dar şi de prestaţia din finala Cupei României, “roş-albaştrii” s-au interesat în ce condiţii Astra ar putea renunţa la portarul titular. Portarul giurgiuvenilor este, însă, varianta de avarie pentru Steaua, asta din simplul motiv că ar costa enorm, iar suma cu greu ar putea fi plătită de Gigi Becali, care traversează o criză financiară destul de puternică.

5.FOTBAL:ASTRA GIURGIU-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (21.12.2013)

Niculae vrea două milioane de euro

Conform surselor FANATIK.RO, oficialii din Ghencea au luat legătura cu Ioan Niculae, patronul Astrei, care, surprinzător, este dispus să renunţe la Silviu Lung Jr. Însă şi preţul este pe măsură: două milioane de euro! Sumă care a îngreunat considerabil negocierile.

ADVERTISEMENT

“Aşa este, ne-am interesat de Silviu Lung, dar noi am înţeles că domnul Niculae nu stă cu nimeni la discuţie pentru Lung sub două milioane de euro. Acest portar era normal să se afle pe lista noastră, este poate portarul momentului în Liga 1. Nu renunţăm, vom mai negocia, dar este greu să plătim un asemenea preţ pe un jucător din campionatul intern”, a spus, pentru FANATIK.RO, o sursă din cadrul clubului din Ghencea.

ioan-niculae-660x400

“Vamă” este de partea lui “Robocop”

În acest moment, Astra Giurgiu are în lot doi portari de aceeaşi valoare şi nu este exclus să renunţe la unul dintre ei în aceasă pauză competiţională. Ajuns la 35 de ani, Dani Coman a anunţat, de curînd, că vrea să mai joace cel puţin încă 3 sezoane şi este greu de crezut că ar accepta să fie rezerva lui Silviu Lung Jr. Mai mult, “Robocop” se bucură de susţinerea necondiţionată a lui Dinu Gheorghe, iar preşedintele Astrei nu este dispus să renunţe la serviciile fostului rapidist. În aceste condiţii, nu este exclus ca Silviu Lung Jr. să fie sacrificat şi să fie direcţionat spre Steaua, care îl doreşte cu insistenţă.

ADVERTISEMENT

19_398774-dani-coman

1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Silviu Lung Jr., conform transfermarkt.de