News

INML a anunțat primele rezultate ale analizelor lui Mario Iorgulescu. Tânărul consumase droguri și avea o alcoolemie record. Parchetul confirmă – Update

Autor: Daniel Șuta | 12.09.2019 | 10:45
INML a anunțat primele rezultate ale analizelor lui Mario Iorgulescu. Tânărul consumase droguri și avea o alcoolemie record. Parchetul confirmă - Update
Mario Iorgulescu a consumat cocaină, conform INML. Sursa foto: evz.ro

INML a anunțat primele rezultate ale analizelor lui Mario Iorgulescu și, așa cum se zvonea, fiul lui Gino Iorgulescu ar fi consumat alcool și cocaină înainte să se urce la volan și să facă accident.

UPDATE, ora 16.00: Parchetul a confirmat informațiile despre alcoolemia lui Mario Iorgulescu și despre faptul că acesta consumase cocaină.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.


INML confirmă: Mario Iorgulescu a consumat cocaină

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi consumat cocaină, iar asta reiese din informațiile publice furnizate de cei de la Medicina Legală, arată adevărul.ro. Conform raportului INML, Iorgulescu Jr. avea, la prima verificare, o alcoolemie de 1,96 grame pe litru, iar la a doua testare 1,76. Având aceste date, acesta ar fi avut, așadar, o alcoolemie de 2,20 grame pe litru pur în sânge, o cifră apropiată de coma alcoolică, în momentul producerii accidentului.

Mario Iorgulescu a făcut accident aflându-se la volanul unui bolid de sute de mii de euro, un Aston Martin, în noaptea de 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei. În urma accidentului, a murit un tânăr în vârstă de 24 de ani care se întorcea de la un priveghi, tată a doi copii, pe nume Daniel Vicol.

Dani Vicol, victima lui Mario iorgulescu
Dani Vicol este tânărul care a murit în accidentul din 8 septembrie. Sursa foto: digi24.ro

Mama lui Dani Vicol: „Mario mi-a ucis copilul”

Mama tânărului care a murit în urma accidentului din weekendul trecut a fost prima care a spus că Mario ar fi fost drogat, într-o intervenție în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1. „Acest băiat mi-a ucis copilul. S-a dat jos din mașină, a căzut în genunchi și l-au ridicat doi băieți. Băiatul ăsta era conștient! Băieții care l-au văzut cred că, drogat nu pot să spun exact, dar băut era sigur”, au fost declarațiile mamei lui Dani.

Băiatul de 24 de ani va fi înmormântat astăzi la Rudeni. În urma lui a rămas o familie îndurerată și doi copilași care de acum nu își vor mai vedea niciodată tatăl.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!