Life

Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu. Ce a dezvăluit soția artistului

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie. Soția artistului a anunțat când va avea loc înmormântarea și spune că și-ar dori ca acesta să fie aplaudat de public pentru ultima oară.
19.11.2021 | 07:36
Cand si unde va fi inmormantat Benone Sinulescu Ce a dezvaluit sotia artistului
Când va fi înmormântat Benone Sinulescu. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. Cunoscutul interpret de muzică populară avea mai multe probleme de sănătate, dar o pneumonie i-a fost fatală.

Soția lui Benone Sinulescu a anunțat că înmormântarea va avea loc duminică la Arad. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la o capelă din Arad.

ADVERTISEMENT

Elena Sinulescu își dorește ca marele artist să fie aplaudat pentru ultima dată.

Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu. Ce a dezvăluit soția artistului

Vestea că Benone Sinulescu s-a stins din viață a venit ca un trăsnet. Se știa că regretatul artist avea probleme de sănătate. În vara acestui an fusese internat. Acum însă, o pneumonie i-a fost fatală. Artistul s-a stins din viață acasă, pentru că a dorit să meargă la spital.

Elena Sinulescu, cea care i-a fost alături mai bine de 40 de ani a găsit puterea să spună câteva cuvinte. Aceasta a dezvăluit că artistul va fi înmormântat la Arad. În urmă cu ceva vreme și-a convins cu greu soțul să facă un cavou într-un cimitir.

ADVERTISEMENT

“Nu mai sunt om. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie.

Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a dezvăluit Elena Sinulescu pentru click.ro.ro

ADVERTISEMENT

Soția lui Benone Sinulescu dorește ca toți cei care l-au iubit să își poată lua rămas bun de la el. Cel mai probabil trupul neînsuflețit al cântărețului va fi depus în incinta unei instituții, urmând ca înmormântarea să aibă loc cel mai probabil duminică.

“Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții. Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile.

ADVERTISEMENT

Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens”, a mai spus soția unuia dintre cei mai admirați și iubiți interpreți de muzică populară.

Benone  și Elena Sinulescu aniversaseră 40 de ani de la căsătorie cu o zi înainte ca acesta să moară.

Nea Beni, cum mai era alintat a lăsat în urmă peste 100 de melodii, iar pentru talentul și vocea sa a fost recompensat de-a lungul timpului cu numeroase premii.

ADVERTISEMENT