ADVERTISEMENT
News

Înmormântare cu 100 de participanți, la Focșani. Oamenii au încălcat toate regulile impuse în starea de alertă. Video

Autor: Narcis Roșioru | 16.05.2020 | 16:40
Înmormântare cu 100 de participanți, la Focșani. Oamenii au încălcat toate regulile impuse în starea de alertă. Video
Înmormântare cu 100 de participanți, la Focșani. Oamenii au încălcat toate regulile impuse în starea de alertă. Sursa foto: Captură video

Peste 100 de oameni au luat parte la o înmormântare la Focșani, încălcând astfel toate regulile impuse de autorități pe durata stării de alertă.

ADVERTISEMENT

Înmormântare cu 100 de participanți, la Focșani

O înmormântare din Focșani a dus la încălcarea tuturor regulilor din starea de alertă, după ce persoana decedată a fost condusă pe ultimul drum de peste 100 de oameni de etnie rromă, informează România TV.

Participanții la înmormântare l-au condus la groapă pe nepotul unui bulibașă și, chiar dacă regulile impuse de autorități prevăd că astfel de evenimente pot avea loc cu participarea a maximum 16 persoane, la cortegiul respectiv au luat parte peste 100 de oameni.

ADVERTISEMENT

Mai mult, grupul de oameni a blocat la un moment dat și circulația pe străzi, iar jandarmii care au fost trimiși la fața locului s-au ocupat doar de supravegherea evenimentului, asigurându-se că participanții respectă măsurile de distanțare.

Persoana condusă pe ultimul drum avea doar 27 de ani și era nepotul unui bulibașă din Focșani. Acesta a decedat zilele trecute la Spitalul de Neurochirurgie din Galați, unde a fost dus de urgență ce zidul casei s-a prăbușit peste el.

ADVERTISEMENT

Cortegiul funerar a fost acompaniat și de o formație de lăutari

Întrucât bărbatul a suferit leziuni grave, medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta.

ADVERTISEMENT

Astfel, tânărul a fost înmormântat sâmbătă, eveniment la care au venit sute de rude și prieteni, în ciuda interdecțiilor impuse de autorități pe durata stării de alertă.

Mai mult decât atât, din cortegiul funerar a făcut parte și o formație, care a interpretat cântece de jale, conform obiceiurilor din rândul acestei etnii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!