News

Înmormântarea Alexandrei Măceşanu a fost amânată de familie. Decizia anunţată de Cumpănaşu. Care e motivul

03.08.2019 | 13:31
Inmormantarea Alexandrei Macesanu a fost amanata de familie Decizia anuntata de Cumpanasu Care e motivul

Înmormântarea Alexandrei Măceșanu a fost amânată de familie, iar decizia a fost anunțată de unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu. În această dimineață s-a scris că fata ale căror oase au fost expertizate de IML (ADN confirmat aseară) va fi înmormântată luni în Dobrosloveni, site-ul ei natal.

Înmormântarea Alexandrei Măceșanu nu va mai avea loc luni

Alexandru Cumpănașu a scris pe Facebook că înmormântarea Alexandrei Măceșanu nu va mai avea loc luni și că aceasta a fost amânată. Acesta a mai spus aseară că va cere o contraexpertiză internațională pentru că nu are încredere că acele oase ar fi aparținut Alexandrei.

„Minunați români care ne sunteți alături, am vorbit cu părinții Alexandrei acum și au fost de acord să facem o EXPERTIZĂ INTERNAȚIONALĂ a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei!. #112vreaușătrăiesc. Pentru liniștea sufletească a familiei și a tuturor și pentru aflarea adevărului. Acum voi continua să scot la iveală rețelele și complicitățile din acest caz!!!!!”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

inmormantarea alexandrei macesanu
Casa lui Gheorghe Dincă, una a ororilor. Sursa foto: MEDIAFAX

Un caz misterios

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019. Fata sunase la 112 înainte să fie omorâtă de trei ori. Tânăra de 15 ani le-a spus celor de la 112 că a fost bătută și violată. A spus că a fost răpită și îi este frică de omul care a sechestrat-o. Din nefericire, cei de la Serviciul de Telecomunicații Speciale nu au reușit să o localizeze pe fată.

Gheorghe Dincă a recunoscut crimele duminica trecută, pe 28 iulie, după ce a ezitat să spună ceva despre cele două fete dispărute. Timp de o săptămână, psihopatul din Caracal a fost în București pentru niște analize psihiatrice, iar apoi s-a reîntors în casa groazei. Ieri au reînceput căutările celor două fete, iar anchetatorii au săpat în curtea acestuia.