Înmormântarea lui Emi Pian costă o mică avere! Câți bani trebuie să scoată din buzunar Duduienii

Bogdan Solomon   
în HotNews
07/08/2020, 19:37
Înmormântarea lui Emi Pian costă o mică avere! Câți bani trebuie să scoată din buzunar Duduienii
Emi Pian, înmormântat cu fast de clanul Duduianu. Sursa foto: spynews.ro

Chiar dacă încă nu și-au revenit după șocul pierderii liderului lor, Emi Pian, executat cu sânge rece pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei în urma unei banale partide de poker, membrii clanului Duduianu trebuie să pună la punct toate pregătirile pentru înmormântare.

Și nu vorbim despre o ceremonie oarecare, ci un eveniment cu fast la care vor lua parte atât rudele, cât și alte sute de persoane apropiate fostului interlop. În plus, acesta va fi condus pe ultimul drum în acordurile melodiilor de jale ale celor mai cunoscuți cântăreți de manele, printre care se numără și „cumătrul” Florin Salam.

Cât despre sumele pe care familia va trebui să le scoată din buzunar, vă spunem doar că sicriul, dotat cu aer condiționat pentru ca trupul neînsuflețit să reziste celor patru zile de priveghi a costat aproximativ 9.000 de euro.

Înmormântare cu fast pentru Emi Pian. Și locul de veci al interlopului costă o avere

De asemenea, Duduienii au băgat adânc mâna în buzunar pentru costumul negru pe care Emi Pian îl va purta pe ultimul drum. Croit dintr-un material foarte fin, acesta a costat o mică avere, informează surse citate de spynews.ro.

Totodată, prețul locului de veci al interlopului este estimat undeva 1.000 și 3.500 de euro, în funcție de poziționarea lui. Cel mai probabil, înmormântarea va avea loc în cursul zilei de duminică, 9 august. În ciuda faptului că nu se simte deloc bine după infarctul suferit, Pian Senior, tatăl lui Emi, va face tot posibilul să fie prezent.

Avocatul clanului Duduianu, precizări în cazul morții lui Emi Pian

Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept.

De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune.

Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război.

În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian, a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie”, a declarat Cristian Caracoti, avocatul Duduienilor, pentru România TV.

Închide ×