Nicio categorie

Înmormîntare FĂRĂ preoţi pentru Dinu Patriciu?

După anunţul că Dinu Patriciu a murit pe 19 august, la Londra, din cauza unei infecţii pulmonare, în afara a două comunicate destul de zgârcite date de familie, nimic nu a venit să clarifice...
Autor: Ionuţ Cataramă | 25.08.2014 | 09:40
Înmormîntare FĂRĂ preoţi pentru Dinu Patriciu?

După anunţul că Dinu Patriciu a murit pe 19 august, la Londra, din cauza unei infecţii pulmonare, în afara a două comunicate destul de zgârcite date de familie, nimic nu a venit să clarifice detaliile înmormântării. Iar lipsa de informaţii oficiale n-a făcut decât să alimenteze zvonurile.

Astfel, după anunţarea intenţiei de a repatria trupul fostului miliardar, a apărut ideea că acesta ar fi fost deja incinerat la finalul săptămânii trecute, la circa 100 km de Londra şi că în ţară va ajunge, în această săptămână, doar urna cu cenuşa acestuia.

În aceste condiţii, cum se ştie că incinerarea nu este considerată un gest creştinesc, la înmormântare, Dinu Patriciu nu ar beneficia de o slujbă, ca orice ortodox, ci ar urma să fie înhumat doar în prezenţa rudelor şi a prietenilor.

Grav bolnav şi cu afacerile în declin, Patriciu a făcut bani chiar şi cu două luni înainte ca afecţiunile pe care le avea să-l învingă. Potrivit capital.ro, Dinu Patriciu încasase în luna iunie circa 90 de milioane de euro din vânzarea a două clădiri de birouri interconectate din Berlin unui fond de investiţii care face parte din grupul financiar german Sparkassen-Finanzgruppe.

Cele două imobile, cunoscute sub denumirea de Mosse Zentrum, erau amplasate în centrul Berlinului şi aveau o suprafaţă închiriabilă de 37.989 mp şi 210 locuri de parcare.

Patriciu cumpărase clădirile în două tranzacţii separate, o parte de la un trust de familie, în 2006, şi a doua parte de la un dezvoltator imobiliar privat, în 2007.

Sursa: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!