Life

Inna a primit o mașină de lux după ce a strâns 10 miliarde de vizualizări la piesele sale. Cât costă un astfel de bolid

Inna a sărbătorit un moment important în cariera sa. Aceasta a strâns peste 10 miliarde de vizualizări la piesele sale și a primit un cadou de lux de la echipa ei.
24.06.2022 | 15:35
Inna a primit o masina de lux dupa ce a strans 10 miliarde de vizualizari la piesele sale Cat costa un astfel de bolid
Inna a primit un cadou de lux. A strâns
ADVERTISEMENT

Inna a vorbit despre celebritatea sa și a recunoscut că nici acum nu îi vine să creadă că este faimoasă. Iată ce cadou a primit artista!

Inna a primit un cadou de lux pentru a sărbători succesul muzical

Artista a sărbătorit astăzi obținerea a 10 miliarde de vizualizări la piesele sale.

Cariera ei a început în anul 2008, cu un mare succes, iar de la cântăreața care a scos piesa Hot, acum Inna este un artist internațional, cu milioane de fani din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Vedeta a sărbătorit alături de echipa ei acest moment și a postat mai multe fotografii cu cadoul de lux pe care aceasta l-a primit pentru această ocazie specială. Este vorba despre un o mașină, un Ferrari de culoare roșie, care poate ajunge la peste 200.000 sau chiar 300.000 de euro.

„Oameni buni, vă prezint noul meu RAR (n.r Ferrari).  Acesta este cadoul pe care l-am primit pentru cele 10 miliarde de vizualizări și streams de la echipa mea.

ADVERTISEMENT

Încă nu vine să cred că am ajuns atât de departe. Visele devin realitate”, a scris Inna pe rețelele de socializare.

Innei nu îi vine să creadă nici acum că este faimoasă

Chiar dacă este în lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu, Innei nu îi vine să creadă nici măcar acum că este faimoasă și cât succes poate să aibă la nivel internațional.

ADVERTISEMENT

Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său real, este uimită chiar și acum că visele ei pentru care a muncit atât de mult au devenit realitate.

„Lucrurile s-au întâmplat și eu tot mă simt aceeași fată, Alexandra, care a venit de la Neptun la Constanța și, mai apoi, la București, să-mi îndeplinesc visul.

ADVERTISEMENT

Eu visam în trecut că voi ajunge aici, doar că nu toate visele devin realitate. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și am muncit foarte mult să ajung aici.

Am trecut prin rele și prin bune și sunt aici”, a spus cântăreața la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: