Life

Inna, apariție incendiară pe litoralul românesc. Cum s-a fotografiat cântăreața

24.08.2020 | 16:12
Inna aparitie incendiara pe litoralul romanesc Cum sa fotografiat cantareata
ADVERTISEMENT

Inna (33 de ani) se numără printre vedetele care încing Internetul cu imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Aflată în vacanță pe litoralul românesc, de unde este originară de fel, frumoasa cântăreață s-a fotografiat în ipostaze incendiare.

Bruneta a renunțat la inhibiții și s-a pozat în costume de baie din două piese sau întregi care îi lasă la vedere formele apetisante. Într-una dintre imaginile de pe contul de Instagram îndrăgita artistă chiar a renunțat la sutien și a pozat la bustul gol acoperindu-și sânii doar cu mâinile.

ADVERTISEMENT

Cântăreața din Constanța se mândrește cu un trup tras prin inel, iar imaginile în care pozează ca un adevărat model fac deliciul fanilor din mediul online. Mesajele și aprecierile internauților curg lanț, o singură fotografie adunând peste 120.000 de aprecieri.

Inna, apariții provocatoare pe plajele de la malul Mării Negre

Frumoasa brunetă nu este la prima ispravă de acest gen, de-a lungul timpului apărând în numeroase imagini provocatoare. Inna nu a pozat niciodată pentru revistele pentru adulți, însă știe cum să sucească mințile bărbaților care se opresc să observe trăsăturile vedetei.

ADVERTISEMENT

Deliric este rapperul care i-a intrat în grații celebrei cântărețe, Inna confirmând relația amoroasă după ce i-a dat tag acestuia în mediul online la o imagine în care apare pe plajă. Cel mai probabil artistul este cel care a surprins momentul de pe litoral.

View this post on Instagram

Tagged

A post shared by INNA (@inna) on

Cântăreața, poveste de dragoste cu rapperul Deliric. Ce i-a dat de gol

Inna nu obișnuiește să-și pună viața privată pe tapet, însă fanii au observat că aceasta i-a lăsat lui Deliric numeroase mesaje, inclusiv de ziua de naștere a acestuia. Mai mult decât atât, la fotografia în care artista l-a etichetat pe rapper, Laura Giurcanu a lăsat mesajul couple goals ??”.

ADVERTISEMENT

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat îndrăgita cântăreață pentru elle.ro. 

Dacă Inna a fost reținută în privința aparițiilor și imaginilor în care este alături de iubitul ei, nu același lucru se poate spune despre Deliric (38 de ani). Pe numele real Răzvan Eremia, deținătorul brandului PORC, a publicat în mediul online câteva fotografii cu artista chiar dacă ea este cu spatele.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

❤️

A post shared by INNA (@inna) on