Life

Inna, cea mai provocatoare apariție din acest an! Cântăreața, shooting periculos pe Instagram

21.01.2021 | 13:19
Inna cea mai provocatoare aparitie din acest an Cantareata shooting periculos pe Instagram
ADVERTISEMENT

Inna i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu cea mai nouă apariție de pe Instagram. Îndrăgita cântăreață a participat la un shooting și le-a arătat fanilor ei cum a decurs totul, iar ceea ce au văzut internauții nu are preț!

Artista a fost acoperită doar de o bluză, destul de buclucașă, întretăiată la mijloc, și aproape că a lăsat la vedere cea mai intimă zonă a vedetei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a postat un videoclip scurt în care se bălăngăne, cât pe ce să dezvăluie zona de mijloc a corpului ei, iar clipul a fost apreciat într-un timp foarte scurt de mulți oameni.

Inna, apariție periculos de sumară pe Instagram

Cele mai senzuale imagini cu Inna din acest an (atenție, căci abia a început și se pare că artista promite!) au fost vizualizate de peste 133.000 de persoane în doar o oră, iar comentariile au curs în lanț.

ADVERTISEMENT

„Deci, asta e de la shooting-ul foto de ieri. Mulțumesc echipei”, a scris Inna în dreptul videoclipului care face furori pe contul ei de Instagram.

Inna s-a remarcat de-a lungul timpului nu doar cu succesul ei muzical, ci și cu aparițiile extrem de sexy, iar cea de acum le întrece pe toate.

ADVERTISEMENT

Inna este cea mai cunoscută cântăreață din România peste hotare, având în palmares spectacole susține în toate colțurile lumii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Cântăreața a cucerit o lume întreagă cu piesele sale

Numele ei este unul celebru atât în România cât și în China, Japonia, Mexic sau Statele Unite. Asta se poate vedea foarte simplu din numărul vizualizărilor sale de pe Youtube, dar și al persoanelor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața numără aproape 3 milioane de urmăritori doar pe Instagram, iar pe Facebook e apreciată de peste 10 milioane de oameni.

Elena Alexandra Apostoleanu, pe scurt, Inna, a debutat în muzică în anul 2008, primul ei mare hit lansat fiind „Hot”. Au urmat apoi alte melodii care au cucerit o lume întreagă precum „Sun is up”, „More than friends”,  „Amazing” sau „Heaven”.

ADVERTISEMENT