Life

Inna, criticată de fani. Gestul controversat pe care l-a făcut la câteva zile de la moartea bunicii sale

Inna a atras un val de critici după ultimul său gest controversat. La doar câteva zile după moartea bunicii sale, artista pare că nu are niciun regret.
09.01.2023 | 17:53
Inna criticata de fani Gestul controversat pe care la facut la cateva zile de la moartea bunicii sale
Inna, aspru criticată pe internet după ultimul gest făcut. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe, nu doar din România, ci și la nivel internațional.

Inna, criticată de fani după ultimul său gest făcut

Piesele ei au spart topurile, iar vedeta trăiește acum probabil una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Aceasta a fost cerută recent în căsătorie, de iubitul ei, Deliric, însă noul an a venit și cu câteva momente dureroase.

ADVERTISEMENT

Inna și-a pierdut bunica chiar la finele anului trecut, iar dacă mulți se așteptau ca artista să sufere, iată că imaginile postate pe internet arată cu totul altceva.

Artista s-a fotografiat în mai multe ipostaze intime, inclusiv în cadă, lucru inacceptabil pentru unii fani, având în vedere că teoretic, aceasta ar trebui să fie în doliu.

ADVERTISEMENT

Dacă unii s-au bucurat de modul în care s-a afișat cântăreața, iată că alții au lansat critici dure la adresa Innei, având în vedere gesturile sale.

”Inna cum e să-ți faci duș în chiuvetă?”, ”Cum rămâne cu boicotul?”, ”Știi engleză acum?? Ești cântăreață sau influencerita? Deja e prea mult.”, ”La toaletă mai ai să te pozezi”, au fost câteva comentarii negative ale fanilor din mediul online.

ADVERTISEMENT
Fotografiile postate de Inna, care au stârnit un val de critici. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Fotografiile postate de Inna, care au stârnit un val de critici. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Inna nu a părut însă deranjată de niciun mesaj, drept urmare, artista nu s-a obosit să le răspundă urmăritorilor răutăcioși. Cel mai probabil însă aceasta se bucură de alte momente importante din viața sa.

Inna a fost cerută în căsătorie chiar înainte de Revelion

Deși și-a pierdut bunica în urmă cu doar câteva zile, Inna a fost și cerută în căsătorie de Deliric. Artista povestea după eveniment că a fost real surprinsă, în condițiile în care nu se aștepta la un astfel de gest.

ADVERTISEMENT

Ea a mai povestit că cererea în căsătorie a avut loc chiar înainte de Revelion, iar momentul a fost unul de-a dreptul deosebit. Și inelul a impresionat-o pe Inna, care spunea că totul este mai perfect decât și-ar fi imaginat vreodată.

”Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat.

E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a declarat INNA, conform Mediaflux.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: