Inna, DEZASTRU total la concertul de la Alba Iulia

La finele lunii ianuarie, Inna a sustinut un concert la Alba Iulia, iar prestatia ei de pe scena celui mai cunoscut club de noapte din oras a fost dezamagitoare. Cei care au fost prezenti in local au...
06.02.2015 | 08:09
Inna DEZASTRU total la concertul de la Alba Iulia

La finele lunii ianuarie, Inna a sustinut un concert la Alba Iulia, iar prestatia ei de pe scena celui mai cunoscut club de noapte din oras a fost dezamagitoare. Cei care au fost prezenti in local au asistat la un spectacol scurt, jenant, departe de pretentiile unei dive internationale.

Anuntat cu mare fast drept „Concertul anului la Club Stage Alba Iulia”, show-ul Innei a fost un fiasco.

“„Marele moment” a fost mult sub asteptările tuturor. In jur de 500 de albaiulieni, care au platit  eva bani pe bilet, au plecat acasa „cu buza umflată” dupa un mini concert sustinut de Inna”, au spus jurnalistii locali.

Ziaristii nu au menajat-o deloc pe cantareata si au relatat in termeni duri prestatia de pe scena.“Nu se stie ce a patit, dar de la INNA Hot, in concertul de aseara a fost mai mult INNA NOT. Prestatia ei live nu a fost una prea stralucita, iar atmosfera a lasat de dorit. Concertul a inceput in jurul orei 2.30 si nu a tinut mai mult de 30 de minute. In plus, din repertoriul ei a cantat vreo patru-cinci piese dupa care a lasat doua foste concurente de la „Vocea Romaniei” sa se bucure si ele de putina celebritate. Si daca tot concertul a fost plat, ne asteptam ca momentul final să fie mai exploziv, insa nici asta nu s-a intamplat. Concertul s-a terminat exact cum a inceput, fara prea multe aplauze, pentru ca artista nu a interactionat foarte bine cu publicul, si cu un simplu „multumesc, Alba Iulia”. Iniţiativa clubului de a aduce un artist de renume international este de apreciat. Concertul in sine, o dezamagire totala”, au scris jurnalistii de la alba100 %.ro.

Sursă: wowbiz.ro

 

Tags: