Life

Inna, imagini care-ți taie răsuflarea. Cântăreața a rupt gura târgului cu ultima apariție

Inna este cunoscută pentru aparițiile sale senzuale și incitante, ultima sa postare din mediul virtual reușind să atragă sute de comentarii și aprecieri din partea fanilor.
19.07.2021 | 11:14
Inna imagini careti taie rasuflarea Cantareata a rupt gura targului cu ultima aparitie
Inna, imagini care-ți taie răsuflarea. Cântăreața a rupt gura târgului cu ultima apariție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a postat câteva imagini care-ți taie răsuflarea. Frumoasa brunetă apare într-un costum de baie minuscul, din două piese, negru și pe alocuri transparent.

Modelul costumului de baie este unul pe care nu-l poartă orice femeie, ci numai cele care îndrăznesc asta pentru că îi pune în valoare vedetei formele apetisante.

ADVERTISEMENT

Inna a rupt gura târgului cu ultimele fotografii în care-și etalează trupul fără niciun cusur, semn că nu are niciun fel de inhibiție să apară fără prea multe haine pe ea.

Inna, apariție de senzație. Cum a apărut frumoasa cântăreața în mediul online

Cu un costum de baie de milioane, un bronz perfect și un trup sculptat la sală, artista nu avea cum să treacă neobservată și așa cum era de așteptat a primit numeroase like-uri.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au întrecut și în comentarii. Reacțiile fanilor au fost dintre cele mai frumoase, cei care o urmăresc pe Inna pe rețelele de socializare apreciind din plin dezinvoltura ei.

„Cea mai sexy cântăreață din lume”, „Prea sexy” sau „Ești perfectă”, sunt câteva dintre mesajele care apar pe pagina de Instagram a frumoasei cântărețe.

ADVERTISEMENT

Imaginile vedetei au adunat aproximativ 164.000 de like-uri din partea internauților, lucru așteptat având în vedere că bruneta este una dintre cele mai bine cotate și mai frumoase artiste de la noi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Inna, schimbări radicale de la debutul în muzică

Cântăreața în vârstă de 34 de ani face furori pe scena muzicală, dar și datorită fotografiilor pe care le publică pentru a le arăta fanilor ei activitățile pe care le desfășoară în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Inna a trecut printr-o serie de transformări remarcabile de când a debutat pe scena muzicală, în special de ordin fizic. Artista a slăbit foarte mult și se întreține mergând constant la sală.

Frumoasa brunetă atrage toate privirile și face ravagii cu ipostazele în care apare în videoclipurile sale sau pur și simplu, la plajă, asta pentru că știe să se pună în valoare.

„Nu am nicio operație estetică. Nu sunt împotriva lor câtă vreme te fac să te simți mai bine și sunt făcute cu măsură.

Deocamdată, nu am considerat că este necesar să fac vreo intervenție și nici nu am ceva în plan în perioada următoare”, a declarat Inna la un moment dat, scrie monden.ro.

ADVERTISEMENT