Life

Inna, imagini incendiare în costum de baie. Cum au reacționat fanii  

Inna și-a surprins fanii cu o ședință foto inedită. Artista a postat imagini incendiare în costum de baie.
03.07.2021 | 15:44
Inna, imagini incendiare în costum de baie. Cum au reacționat fanii. Sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Inna și-a surprins fanii după ce a postat mai multe imagini în care apare în costum de baie. Cântăreața a primit rapid mii de aprecieri pe contul său de socializare.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu rapperul Deliric (Răzvan Eremia), relația fiind făcută publică în anul 2020.

ADVERTISEMENT

Inna, imagini incendiare în costum de baie

Vedetele noastre adoră să se fotografieze în ținute de vară, iar Inna nu face excepție. Bruneta este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și mereu a reușit să-și surprindă fanii în mod plăcut. A primit mii de aprecieri după ce a postat mai multe fotografii în costum de baie, fanii remarcând cât de bine arată la 31 de ani. Aceasta a ales costume roz și negre care i-au pus în evidență pielea bronzată. Fotografiile au adunat peste 100.000 de like-uri.

Costumele de baie alese de artistă i-au pus în valoare formele perfecte. “Sexy, superbă, perfect”, “Arăți divin”, “Cea mai frumoasă”, “Cât de bine poți să arăți”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, artista a fost plecată în vacanță peste hotare și a postat mai multe fotografii care au atras toate privirile.

Inna are o relație cu rapperul Deliric

Anul trecut în vară au apărut primele zvonuri despre relația dintre cei doi. Nu după mult timp artista a confirmat totul.

ADVERTISEMENT

“Da suntem împreună. Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală”, a declarat atunci cântăreața.

Artista a povestit și cum a început relația de iubire dintre ea și Deliric.

“Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling. Dar știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția. Îmi place la el spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny, m-au atras la el”, a spus Inna pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei artista a fost nevoită să stea departe de scenă, așa că a avut timp mai mult pentru ea. Și s-a bucurat din plin de momentele trăite alături de iubitul ei.

Cei doi au fost în vacanță în Maldive, apoi în Dubai, iar Inna nu a uitat să posteze fotografii incendiare. Artista are peste 2,8 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram unde este extrem de activă și îi ține la curent pe aceștia cu tot ce face.

ADVERTISEMENT
Tags: