Revista FANATIK

Inna pe… placă! Nu de vinil! Ce sport face cântăreața cea mai cunoscută din România. Imagini fierbinți în ultimul număr al revistei FANATIK! Aici, VIDEO de excepție!

08.03.2019 | 13:19
Inna pe placa Nu de vinil Ce sport face cantareata cea mai cunoscuta din Romania Imagini fierbinti in ultimul numar al revistei FANATIK Aici VIDEO de exceptie

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Pachet de excepție: 72 de pagini la doar 6 lei! 48 de pagini Revista FANATIK plus 24 de pagini Calendarul sportiv al anului 2019!

Inna pe… placă! Nu de vinil! Ce sport face cântăreața cea mai cunoscută din România. Imagini fierbinți în ultimul număr al revistei FANATIK!

Elena Alexandra Apostoleanu. Vă spune ceva numele acesta? Elena Alexandra Apostoleanu este… Inna! Cea mai cunoscută cântăreață din România a fugit de frigul de acasă tocmai în Miami, Florida, acolo unde filmează un nou videoclip. A profitat de timpul liber și de temperaturile ridicate pentru a-și îndeplini poftele. Și-a arătat talentul – și talentele! – la surf în fața prietenilor, iar imaginile surprinse de cei care o însoțeau sunt demențiale.

La 32 de ani, Inna arată foarte, foarte bine și nu s-a ferit să își arate formele apetisante pe plajele din Miami. Unde și-a dovedit talentul nu numai la cântat și încântat fanii, ci și la un sport pretențios, surful, „acompaniat”, ca să rămânem în „domeniu”, cu reprize de yoga. Imagini fierbinți, este forte cald la Miami…, în ultimul număr al revistei FANATIK!

Inna arată superb la 32 de ani! Imagini fierbinți de pe plaja din Miami în ultimul număr al revistei FANATIK! Surf și yoga cu... Inna!
Inna arată superb la 32 de ani! Imagini fierbinți de pe plaja din Miami în ultimul număr al revistei FANATIK!

Ce mai poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK!

Povestea lui „Messi de România”, spusă de părinții săi… Culisele scandalului de la LPF din cauza drepturilor TV: „O să omorâți fotbalul!”… Cine este cel mai bine plătit fotbalist din Liga I, dar care… nu joacă! S-ar mânca de vii: dușmani „la vârf” în sportul românesc! Câte mașini are Simona Halep în garaj… Sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini în revistă PLUS 24 în suplimentul în care găsești toate evenimentele sportive ale anului 2019! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revista FANATIK și Calendarul evenimentelor sportive din 2019 la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă le mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „Încerc să păstrez un echilibru în alimentaţie, deşi de foarte multe ori este greu, având în vedere că sunt mereu plecată. Nu sunt nici gurmandă, nici foarte pofticioasă, mănânc de obicei puţin, fac mişcare de fiecare dată cînd am ocazia, dansez mult, înot mult, fac gimnastică multă și, când prind ocazia, îmi place foarte mult să mă plimb pe… valuri!” – Inna
  • 3.000.000 de euro câștigă anual Inna din concentre și alte contracte
Tags: