Life
notix pixel id

Inna se ”izolează” pentru aproape trei săptămâni. Alături de cine se închide în casă artista și de ce

03.11.2020 | 10:16
Inna se ”izolează” pentru aproape trei săptămâni. Alături de cine se închide în casă artista și de ce
Inna se izolează în casă pentru aproape trei săptămâni. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Inna și-a anunțat fanii că va rămâne izolată în casă pentru aproape trei săptămâni. Nu este vorba de probleme de sănătate, ci despre un proiect muzical alături de alți prieteni și artiști. 

Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram al vedetei și le-a explicat urmăritorilor despre ce proiect este vorba. Cântăreața este foarte activă în mediul online și îi ține pe fani la curent în legătură cu viața ei și cu noile lansări.

Inna va rămâne în casă până pe 20 noiembrie și va lansa un album alături de artiștii cu care colaborează. Proiectul este intitulat “Dance Queen’s House”.

ADVERTISEMENT

Inna se izolează în casă pentru aproape trei săptămâni

Inna se numără printre cele mai apreciate cântărețe din România și se bucură de notorietate și în plan internațional. Cu aproape 3 milioane de urmăritori pe Instagram, artista primește sute de comentarii la fiecare postare, unde este felicitată atât de fanii români, cât și de cei de peste hotare.

Inna va rămâne închisă în casă alături de alți artiști până pe 20 noiembrie. Nu este vorba despre o izolare cauzată de probleme medicale, ci de o colaborare muzicală inedită.

ADVERTISEMENT

Artista se declară foarte încântată de noul proiect și așteaptă cu nerăbdare să vadă reacția fanilor atunci când va apărea noul album.

“Oameni buni,

Mă bucur să vă împărtășesc proiectul meu special “Dance Queen’s House”. În următoarele 20 de zile, voi fi închisă în casă cu prietenii/ muzicienii mei @marcoandseba, @davidciente, @minellimusic și @alexcotoi. Deci, va fi o grămadă de muzică nouă și cele mai bune piese vor fi lansate pe 20 noiembrie într-un EP numit “Dance Queen’s House”. 

ADVERTISEMENT

Timp de 20 de zile, veți face parte din călătoria mea, vă voi arăta zilnic vloguri pe canalul meu de YouTube și aici, pe Instagram! Sper că sunteți pregătiți!”, a scris renumita cântăreață pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Party people, Happy to share with you my special project ”Dance Queen’s House”. For the next 20 days, I will be locked in a house with my friends/musicians @marcoandseba, @davidciente, @minellimusic and @alexcotoi. Sooo, there will be a lot of new music and the best songs will be released on 20th of November in an EP called ”Dance Queen’s House”. During these 20 days, you will be part of my journey, I will share with you daily vlogs on my YouTube channel and here on Instagram! Hope you are ready for the ride! Peace and love, INNA #DQHouse #DanceQueensHouse

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

Postarea a strâns zeci de mii de like-uri și aproape 500 de comentarii de la fanii din toată lumea. “Abia aștept să aud melodiile”, “Mult succes @inna”, “Aștept cu nerăbdare să văd ce veți produce în următoarele zile”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje lăsate de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, Inna s-a lansat în muzică în anul 2008 și piesele ei au avut un succes răsunător și peste hotare. A colaborat cu echipa de producători Play & Win pentru primul ei disc single, “Hot”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri