Life

Inna se reprofileaza?! Are în viață tot, dar e ceva ce nu a încercat deloc! Nunțile!

Celebra interpretă internațională, Inna, vrea să dea concertele pentru a merge la nunți, botezuri, cumetrii?! Ce spune artista despre această schimbare
25.09.2022 | 10:45
Inna se reprofileaza Are in viata tot dar e ceva ce nu a incercat deloc Nuntile
Inna, apariție inedită ca invitat special la o nuntă. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Poți să ai în viață tot, dar să fii dornic să încerci ceva ce nu ai întâlnit deloc. Asta se pare că i se aplică Innei în acest caz. Recunoscută în România, dar și internațional ca interpretă de muzică dance, pop și house, supranumită și ”Regina vizualizărilor” pe YouTube a șocat zilele trecute când și-a făcut apariția la o nuntă.

Inna se reprofilează?! Se apucă de cântat la nunți?

Inna, poate cea mai populară artistă de pe glob, cu un nume care răsună în urechile tuturor și-a luat prin suprindere fanii după ce a fost prezentă la un eveniment unde nimeni nu credea că se va prezenta vreodată.

ADVERTISEMENT

Artista a abordat prima dată melodii house, ulterior făcându-se remarcată cu melodii care abordează diverse stiluri, cameleonism care a propulsat-o pe plan mondial. Inna a cântat pe cele mai mari scene ale lumii și a avut colaborări cu artiști internaționali de renume precum: Sean Paul, Yves, Janieck, J. Balvin.

Inna show de zile mari la o nuntă

Potrivit informațiilor obținute de cei de la cancan.ro, Inna ar fi fost invitat special în cadrul unei nunți în Iași.

ADVERTISEMENT

”Regina vizualizărilor” pe YouTube a fost surprinsă recent, conform imaginilor publicate de sursa mai sus citată, pe scena unui eveniment privat, unde a făcut un show de zile mari.

Se pare că înainte de a-și începe programul pregătit special pentru nuntași, interpreta a punctat în fața celor prezenți cum a ajuns să cânte la un eveniment la care niciodată în viață nu s-ar fi gândit.

ADVERTISEMENT

Numele meu este Inna, sunt româncă, și este pentru prima dată când cânt la o nuntă. O să vă zic cum s-a întâmplat. M-a sunat agentul meu și mi-a spus: Alexandra, am un eveniment special în Iași, trebuie să mergi acolo.

Și am spus bine, bine… dar despre ce este vorba? O nuntă! Și zic: Ștefan, când vreodată am cântat eu la vreo nuntă?

ADVERTISEMENT

Ștefan mi-a zis așa: Alexandra, nunta asta nu e doar o nuntă. E cea mai tare nuntă din România și trebuie să mergi la ea. Așa că am avut încredere în Ștefan și am venit să mă distrez cu voi. Pace!”, a explicat Inna, conform celor de la cancan.ro.

După cum o știm, Inna este omul show-ului și sigur a avut grijă ca invitații de la nuntă să se distreze pe ritmurile alerte cu care s-a făcut remarcată în întreaga lume.

Inna s-a remarcat și prin faptul că a strâns peste 10 miliarde de vizualizări la piesele sale. La o simplă căutare pe youtube putem vedea că Inna are milioane de afișări la fiecare piesă, însă cele mai multe sunt la piesa ”Yalla”, 440 de milioane, urmată de melodia ”Sun is up”, cu peste 120 de milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT