Life

Super colaborare! INNA și Sean Paul au lansat videoclipul piesei ”Up” / Video

Cântăreața INNA (35 ani) a lansat videoclipul oficial al single-ului ”Up” cu Sean Paul (48 ani). Clipul este dinamic, sexy, iar melodia - una dintre cele mai catchy piese lansate de artistă.
17.12.2021 | 17:43
Super colaborare INNA si Sean Paul au lansat videoclipul piesei Up  Video
INNA a lansat videoclipul piesei Up, o colaborare cu Sean Paul. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii cântăreței INNA.

Artista prezintă videoclipul oficial al single-ului ”Up” cu Sean Paul, o colaborare care promite să “rupă” topurile muzicale.

 

Piesa ”Up” a fost lansată în urmă cu o lună și jumătate și are deja peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube și aproape 3 milioane de stream-uri pe Shazam.

ADVERTISEMENT

Videoclipul filmat de Alexandru Mureșan, în regia lui Bogdan Păun, a fost lansat astăzi pe Youtube, iar INNA se declară fericită că a reușit să-și împlinească un alt vis: o colaborare cu Sean Paul.

Inna, despre colaborarea cu Sean Paul: “Încă o dorință împlinită!”

”Una dintre colaborările de care sunt onorată, să am o piesă cu Sean Paul este încă o dorință împlinită! Let’s make it a hit!”, a spus INNA, despre noua melodie.

ADVERTISEMENT

Piesa “Up” a fost compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu, Alex Cotoi, Sean Paul, produsă de Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac,  iar versurile scrise de Minelli și Sean Paul.

Sean Paul este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume și a colaborat, de-a lungul timpului, cu Beyonce, Sia, Clean Bandit și Pharrell Williams.

ADVERTISEMENT

EP-ul cântărețului și rapperul jamaican din 2018 ”Mad Love” include super hiturile „No Lie” cu Dua Lipa și „Mad Love” cu David Guetta și Becky G.

INNA, la al doilea sezon de Dance Queen’s House

2021 a fost un an plin de realizări pentru INNA. Piesa „Flashbacks” a înregistrat peste 31 de milioane de vizualizări și a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive în țările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări,

ADVERTISEMENT

În prezent, pe canalul de YouTube al artistei, fanii pot urmări cel de-al doilea sezon de Dance Queen’s House, o sesiune muzicală care a durat 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri și a compus mai multe piese.

Întreaga experiență a fost filmată și montată în opt episoade savurose care vor fi lansate, la două zile, pe canalul de Youtube al artistei, acolo unde INNA se laudă cu aproape 7 milioane de subscriberi.

ADVERTISEMENT
Tags: