Inna și-a alertat fanii! Cântăreața a suferit un incident neplăcut: „Cea mai tâmpită cădere”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/01/2021, 16:28
Inna și-a alertat fanii! Cântăreața a suferit un incident neplăcut: „Cea mai tâmpită cădere”
Inna, cântăreață și compozitoare. Foto: Instagram

Inna a început anul cum nu se putea mai prost. Cântăreața care a cucerit topurile internaționale a suferit o căzătură care i-a afectat mâna dreaptă, însă, slavă Domnului, nu este vorba despre ceva grav.

Cu toate acestea, fanii vedetei au fost îngrijorați când au văzut-o bandajată la mână. Aceasta le-a arătat că își poate mișca degetele și a făcut chiar o descriere pentru ceea ce a pățit.

Îmbrăcată în alb, artista s-a filmat de pe pat și a transmis următorul mesaj explicând succint ce i s-a întâmplat: „Cea mai tâmpită cădere”.

Inna a căzut de pe trotinetă și s-a lovit la mână

Videoclipul postat de Inna a fost vizionat în doar o oră de peste 60.000 de persoane, toată lumea întrebând-o ce a pățit mai exact, cum a reușit să cadă și să își facă rău la mână.

„Ai grijă de tine; Ce s-a întâmplat?; Ai căzut de pe trotinetă?”, sunt câteva dintre mesajele de îngrijorare primite de la fanii ei.

Inna a lămurit în cele din urmă misterul și a confirmat că a căzut de pe trotineta ei electrică, lovindu-se puternic la mână.

inna
Inna le-a arătat fanilor că, în ciuda căzăturii, își poate mișca degetele. Foto: Instagram

Succesul ei depășește granițele României

Cântăreața va avea cu siguranță mai multă grijă de ea de acum, căci sperietura pe care a tras-o a fost una zdravănă.

Inna este cea mai populară cântăreață din România în străinătate, hit-urile ei făcând înconjurul lumii de 10 ani încoace.

Succesul ei este unul zdrobitor pe orice meleag ajunge, iar până acum a avut ocazia să concerteze nu doar în Europa, ci și în Japonia, Mexic sau Statele Unite, numele ei fiind unul prezent pe playlisturile tuturor, din orice colț de lume s-ar afla.

Cântăreața a revenit în prim plan anul trecut. Neputând să concerteze din cauza pandemiei, vedeta a acceptat provocarea de a face televiziune. Telespectatorii au putut-o vedea în calitate de jurat la show-ul fenomen al anului 2020, „Masked singer”, difuzat de PRO TV, unde muziciana i-a avut drept colegi pe Codin Maticiuc și Horia Brenciu.

 

Închide ×