Inna și-a tunat posteriorul? S-a pozat în cel mai minuscul costum de baie

Madalina Moraru   
în Stiri mondene
23/10/2020, 11:50
Inna și-a tunat posteriorul? S-a pozat în cel mai minuscul costum de baie
Inna s-a pozat într-o ipostază total neașteptată

Inna și-a pus urmăritorii din mediul online pe jar, odată cu cele mai noi fotografii postate din vacanța ei. Solista se află de câteva zile într-o escapadă în afara țării, alături de iubitul ei, rapperul Deliric.

Inna și Deliric s-au distrat în ultima perioadă și le-au arătat fanilor și cum a decurs excursia din Dubai. Atât pe contul solistei de 34 de ani, cât și pe profilul de Instagram al rapperului au apărut tot soiul de imagini foarte îndrăznețe.

Cei doi au realizat o sesiune foto și la piscină, iar interpreta le-a oferit chiar o foarte mare curiozitate celor care o apreciază și sunt des la curent cu activitatea ei.

Inna, apariție incendiară la piscină în cel mai minuscul costum de baie

Inna a decis să îmbrace un costum de baie format din două piese, foarte minuscul, dar care a avantajat-o pe deplin. Nu a durat foarte mult până când admiratorii i-au lăsat un număr uriaș de Like-uri, dar și câteva semne de întrebare referitor la modificările corporale ale artistei.

Mulți au considerat că Inna și-a mărit posteriorul, fiind o practică de înfrumusețare la care au apelat foarte multe vedete de la noi și nu numai. Artista însă nu a dat curs acestei provocări de a le răspunde urmăritorilor, care i-au adresat tot soiul de întrebări.

Deși s-au ferit de ochii curioșilor și au ales câteva locuri inedite în care să își dea frâu liber ideilor inedite de poze, cei doi îndrăgostiți nu s-au putut abține și au împărtășit cu fanii astfel de momente.

Pe contul de Instagram al Innei au apărut foarte multe ipostaze incendiare cu artista și mulți au putut vedea că posteriorul său este cu mult mărit, față de alte apariții când aceasta a purtat costume de baie.

Totodată, e cunoscut că solista și-a aniversat ziua de naștere în Dubai și a preferat o astfel de vacanță și cu câțiva apropiați, din pricina pandemiei.

Inna și-a tunat posteriorul S-a pozat în cel minuscul costum de baie
Inna și-a făcut apariția în cele mai provocatoare ipostaze, în ultima perioadă

Cel mai nou bikini de culoare neagră pe care l-a îmbrăcat și afișat în mediul online i-a adus aprecierea românilor, dar și întrebări dacă și-a mărit posteriorul printr-o intervenție la estetician. Totuși, cântăreața este și o mare amatoare a sportului, fiind cunoscut că petrece și câteva ore pe zi pentru a se antrena. Motiv pentru care posteriorul său ar fi putut ajunge la aceste dimensiuni pe care fanii le-au considerat impresionante, într-un timp scurt.

Închide ×