Life

Inna şi Deliric, cel mai nou cuplu al momentului. Imagini cu cei doi, după ce şi-au făcut publică relaţia

27.08.2020 | 19:06
Inna si Deliric cel mai nou cuplu al momentului Imagini cu cei doi dupa ce siau facut publica relatia
Ina şi Deliric, primele imagini impreuna. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Primele imagini cu noul cuplu din showbiz, Inna şi Deliric, îi arată pe cei doi  îndrăgostiţi mai fericiţi ca niciodată.

Inna pare că în sfârşit şi-a găsit sufletul pereche şi nu lângă oricine, ci, lângă rapperul Deliric, care i-a furat inima cântăreţei.

ADVERTISEMENT

Artista este mai fericită ca oricând, iar acest lucru este foarte vizibil pe site-urile de socializare, unde este foarte activă şi postează zilnic.

Inna şi Deliric, imagini cu noul cuplu

După ce şi-au oficializat relaţia pe reţelele sociale, cei doi artişti au postat pe Instastory un video, în care faceau o plimbare noaptea. Deliric părea că merge cu skateboard, iar iubita sa, a surpins momentul lasând-se pe genuchi, pentru a prinde imaginea de jos.

ADVERTISEMENT

Artista a trecut prin multe relaţii eşuate, dar acum că şi-a găsit jumătatea, pare mai fercită, se pare că, Răzvan Eremia i-a găsit coarda sensibilă brunetei şi a reuşit să o facă să se îndrăgostească de el.

Inna este o artistă completă, cunoscută pentru piesele sale exotice şi pentru apariţiile, care lasă pe toată lumea cu gura căscată, artista s-a lansat şi în industria muzicală internaţională unde este la fel de apreciată.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost de curând, într-o vacanţă la mare alături de iubitul său. Într-o fotografie publicată pe contul de socializare al brunetei, aceasta apare în poză cu un bărbat, admiratorii imediat şi-au dat seama că este Deliric.

Cei doi artişti şi-au protejat relaţia, pe cât de mult posibil de ochii curioşilor, au petrecut câteva zile de vacanţă la malul mării în secret, până în momentul în care artista a dorit să împărtăşească o imagine cu partenerul ei, făcându-i o urare de ziua lui.

ADVERTISEMENT

„La mulţi ani, persoanei şi repperului meu preferat, din toată lumea., Deliric.”, a scris Inna pe Instagram

Inna a devenit cunoscută în anul 2008, când a lansat piesa „Hot”,  piesă care a ajuns locul unu în clasamentele radio din întreaga lume. În 2009 a semnat un contract de management, cu cea mai importantă casa de înregistrări din America şi a câştigat partu trofee la gala premiilor Romanian  Music Awards. În timp ce, iubitul său Deliric este rapperul care a pus bazele primului label independent de hip-hop din România, alături de trupa C.T.C, care a debutat în 1999.

ADVERTISEMENT
Tags: